Clopy, ψέματα και φυλλαδιοδωσίες



@@ Ρόμπα έκανε το Freegossip.gr όλους εκείνους που μόστραραν την είδηση ότι κάηκε το σπίτι του Ρουβά στις προ κάτι εβδομάδων φωτιές. Έδειξαν βίντεο της περιοχής μετά τις φωτιές και το μόνο που μπορεί να μύριζε… καμένο θα ήταν καμιά τηγανιά αβγά.

@@ Πολύ ζορίζονται στο «Μεσημεριανό Express» για την θεματολογία τους. Ε, δεν είναι και πολύ εύκολο να παίρνεις τις δημοσιεύσεις και τις εμπνεύσεις του Mediasoup και να τις παρουσιάζεις ως δικές σου.

@@ Την έχουμε κατακράξει, έχουμε πει και πολλές φορές για μουσαντένια επιτυχία. Επειδή όμως μας αρέσει να λέμε την αλήθεια, οφείλουμε να πούμε πως τις τελευταίες μέρες η Μελέτη πήρε την εκδίκηση της. Κάνει πολύ υψηλά νούμερα στο σύνολο του κοινού (και όχι μόνο στα δήθεν νεανικά) και απέχει από την πρωτιά μια ανάσα.

@@ Η Ευγενία Μανωλίδου (ή Μανουλίδου κατά το ραδιοαρβυλικότερο) βοηθάει τον Άδωνι στην μοιρασιά των προεκλογικών φυλλαδίων! Αν την πετύχετε στον δρόμο, πάρτε το φυλλάδιο μη τυχόν και τσαντιστεί και σας στείλει καμιά αγωγή.

@@ Superstar χωρίς Λαμπίρη σήμερα. Λογικό. Με τα παγωμένα νούμερα αρρώστησε η γυναίκα.

@@ Copy patse από το litsahilton.blogspot.com “Φούρκα έχει γίνει η Μενεγάκη, ή έστω έτσι κυκλοφορεί. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν αποτελεί πλέον το χαϊδεμένο παιδί των ΜΜΕ. Μόνο ο κουμπάρος της την στηρίζει πια αλλά κι αυτό της γυρίζει μπούμερανγκ. Μια την κράζουν για τα ρετους, μια για τις παρασκηνιακές διαπλοκές της πόσο να αντέξει η γυναίκα; Και να ήταν ψέματα όλα αυτά κάπως θα άντεχε... Τώρα όμως;

@@ Η Λιάνα Κανέλλη βγήκε στην «Πρωινή Μελέτη». Όλοι στον δρόμο που χάραξε που χάραξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Όλοι οι πολιτικοί στις κουτσομπολίστικες εκπομπές. Όλοι εκεί που τους ταιριάζει.

@@ Γιατί δεν ξεκινάνε στον ΑΝΤ1 την ΡαδιοΑρβύλα τώρα που είναι προεκλογική περίοδος; Πονάει η κριτική;