Μίνα Ιορδανίδου: Οι καυτές πόζες και οι εξομολογήσεις



Έγινε κι αυτή διάσημη. Πλέον το όνομα Μίνα Ιορδανίδου έγινε ευρύτατα γνωστό. Ότι δεν κατάφερε με τις φωτογραφίσεις αλλά και τα δημοσιεύματα
που ακολουθούν τα κατάφερε με τρόπο που μάλλον... δεν θα ήθελε.

*** Για σχόλια και άλλα κλικ εδώ ***














Το ξανθό μοντέλο με την εξωτική ομορφιά και τις αναλογίες που κόβουν την ανάσα, μας αποκάλυψε στοιχεία για τη προσωπική της ζωή, το ξεκίνημα της καριέρας της και τους μελλοντικούς της στόχους.

Ερώτηση: Λοιπόν Μίνα πες μας λίγα πράγματα για το πότε γεννήθηκες και το πού μεγάλωσες.

Απάντηση: Γεννήθηκα στη Βιρτζίνια της Αμερικής τον Απρίλιο του 1986, όπου και μεγάλωσα, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη.

Ερώτηση: Πριν μπεις στον λαμπερό χώρο του modeling με τι είχες ασχοληθεί;

Απάντηση: Σπούδασα αγγλική φιλολογία.

Ερώτηση: Πότε και πως ξεκίνησες επαγγελματικά να ασχολείσαι με τον χώρο;

Απάντηση: Ξεκίνησα να ασχολούμαι από 16 χρονών στο πρακτορείο μοντέλων elite model look στο Μόναχο της Γερμανίας.

Ερώτηση: Πες μας ποια είναι τα δύο, τρία πράγματα που λατρεύεις και που απεχθάνεσαι περισσότερο;

Απάντηση: Αυτό που πραγματικά σιχαίνομαι είναι το ψέμμα, όμως δυστυχώς ο κόσμος στον οποίο ζούμε έχει χαλάσει πάρα πολύ. Τα πράγματα όμως που λατρεύω είναι περισσότερα από τα δύο, τρία που μου ζητάς…. Λατρεύω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, τον αδερφό μου και τα ταξίδια.

Ερώτηση: Ποια από τις πόλεις που έχεις επισκεφθεί είναι η αγαπημένη σου και γιατί

Απάντηση: Αγαπημένη μου πόλη είναι το Μαϊάμι και το Παρίσι γιατί σε αυτές τις πόλεις πάντα κάτι παίζει και έχει πολύ χαβαλέ… (Γέλια)

Ερώτηση: Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τα επόμενα 5 χρόνια

Απάντηση: Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να προκύψει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια με όλα τα ταξίδια και τα απρόβλεπτα πράγματα που μου συμβαίνουν… Αυτή όμως είναι και η ομορφιά του επαγγέλματος… Απλώς προσπαθώ να μαζέψω χρήματα για να είμαι καλά και στο μέλλον.

Ερώτηση: Τον όσο ελεύθερο χρόνο έχεις πως τον απολαμβάνεις

Απάντηση: Στον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να ξεκουράζομαι, να κάνω γυμναστική και να πηγαίνω σε καλά πάρτι….

Ερώτηση: Μίνα θα ήθελα να μου περιγράψεις τον εαυτό σου με τρεις λέξεις

Απάντηση: Δε νομίζω ότι φτάνουν τρεις λέξεις για τη Μίνα….(Γέλια)

(Από το www.i-live.gr)











Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Οταν ήταν μικρή, δεν σκεφτόταν να γίνει μοντέλο, αλλά (ευτυχώς για μας!) τελικά την κέρδισαν οι πασαρέλες.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στην Ουάσινγκτον και παράλληλα ασχολήθηκε με το μόντελινγκ σε Ευρώπη και Αμερική.

Επίσημη πρώτη: Σε ηλικία 17 ετών μετακόμισε στο Μόναχο της Γερμανίας. Το γραφείο της στην Αμερική την έστειλε εκεί για ένα χρόνο έπειτα από πρόταση-πρόσκληση μεγάλου πρακτορείου μοντέλων. Στο Μόναχο η Μίνα Ιορδανίδου έζησε τις πρώτες σημαντικές εμπειρίες της σε αυτή τη δουλειά. Εκανε editorial μόδας για γνωστά περιοδικά και πήρε μέρος σε μεγάλα fashion shows.

Δυνατή στιγμή: Η συνεργασία της με τον οίκο μόδας του διάσημου Tommy Hilfiger στη Νέα Υόρκη ήταν (και παραμένει) το pick στην πορεία της μέχρι τώρα.

Στιγμή αδυναμίας: Επειδή πιστεύει στους ανθρώπους και θέλει να τους δίνει ευκαιρίες, την έχει πατήσει πολλές φορές. «Ο χώρος είναι δύσκολος, υπάρχει μεγάλη ζήλια κι εγώ προσωπικά έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα» μας λέει χαρακτηριστικά.

Οι άνθρωποι γύρω της: Οι γονείς της και ο μικρότερος αδελφός της. Παρ’ όλο που ζουν μόνιμα στην Αμερική, έχουν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία. Στην Ελλάδα, όπου μένει τα τελευταία πέντε χρόνια, ο κύκλος της είναι μικρός: δυο-τρεις φίλοι από το χώρο του μόντελινγκ - όχι μοντέλα όμως, στιλίστες και μακιγιέρ!

«Καυτό» gossip: Αυτή την εποχή δηλώνει single, αλλά την περίοδο που ο Λούα Λούα έπαιζε στον Ολυμπιακό τούς είχαν πετύχει μαζί και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που... αναρωτήθηκαν!

Ατάκα κι επιτόπου: «Θέλω τον άντρα όμορφο, έξυπνο και μορφωμένο. Το πιο βασικό όμως είναι να έχει τρέλα για να περνάμε καλά και να υπάρχει χημεία στο σεξ!»

Συχνάζει: Στα hot spots της παραλιακής, γιατί λατρεύει τη θάλασσα. Ακόμη θα την πετύχετε στο Κολωνάκι, όπου κάνει τα ψώνια της, και στα πιο trendy γιαπωνέζικα εστιατόρια να τρώει sushi.

Ποια είναι: Μπορεί το Σεπτέμβριο να ετοιμάζεται να «χτυπήσει» τηλεοπτικά, αλλά για την ώρα κρατάει τα χαρτιά της κλειστά γιατί δεν θέλει να τη γρουσουζέψουν. Η «hot» Μίνα Ιορδανίδου δηλώνει αποφασισμένη να γίνει διάσημη. Ηδη έκανε μια πολύ σέξι φωτογράφηση και λίαν συντόμως θα την καμαρώσετε στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού. Στον ελεύθερο χρόνο της η Μίνα ασχολείται πολύ με τον αθλητισμό: γυμνάζεται, παίζει τένις, κολυμπάει και κάνει water sports. Παράλληλα της αρέσει να καλλιεργεί και το πνεύμα της κι έτσι διαβάζει όσα περισσότερα βιβλία μπορεί. Αυτή την εποχή ετοιμάζεται να φύγει διακοπές στη Νέα Υόρκη και την Καραϊβική. (από δημοσίευμα της Espresso)