Ελεος ρε παιδιά με τα αποκλειστικά της Τζούλιας ...αφού τα είπε όλα στην ΤΑΤΙ!

Ειπαμε η ΤΑΤΙ σας πήρε τις σωβρακοφανέλες....Τώρα τι ψάχνεται ο Μαλέλης ...Εκτός και αν αποκαλύψει το σενάριο του πορνο dvd νούμερο 2 !
Ωστόσο το star διαφημίζει νέα συνέντευξη της Τζούλιας στην Πρωινή Μελέτη και με την ένδειξη αποκλειστικό!Και γράφει το Star.gr



"Στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» μίλησε αποκλειστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με την αδερφή της Άρτεμις καθώς επίσης σχολιάζει όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με την οικογένειά της.

Φορώντας ένα μαύρο σακάκι, μακριά σκουλαρίκια που θάμπωναν από τη λάμψη τους και με τα extensions να φθάνουν στο πάτωμα, η Τζούλια Αλεξανδράτου, με ύφος της ταλαιπωρημένης και χτυπημένης από τη μοίρα μοντέλας δηλώνει μετανιωμένη γιατί «η αντίδραση του κόσμου στο πορνό dvd ήταν πολύ σκληρή».

«Φταίω εγώ που έχουν για μένα την εικόνα της κοπέλας που της αρέσει να προκαλεί» επισημαίνει η 23χρονη καλλονή ενώ δε διστάζει να υπονοήσει πως οι γυναίκες μπορεί να τη σχολιάζουν άσχημα λόγω της εμφάνισης της… επειδή είναι ωραία δηλαδή… Σιγά ρε Τζούλια κατέβα και λίγο από το βάθρο…

by Papatzides