Κουζινιστάν


@@ Μείζον θέμα η μαγείρισσα της Ελένης Μενεγάκη. Μα τόσο πολύ αγωνιά ο κόσμος για το συσσίτιο της οικογένειας Λάτσιου;

@@ Αλλά αφού ασχολούνται όλοι, ας ασχοληθώ κι εγώ. Όχι, δεν έχω καμία είδηση επί του θέματος. Μνήμη έχω. Και κάνω απλά ένα copy paste από παλιότερο «Παν…ζουρλισμό»:
«Ψηλόλιγνη, ξανθιά, 35 με 40 ετών είναι, λένε, η νέα μαγείρισσα που θα φροντίζει για το συσσίτιο της Μενεγάκη (εντός πλατό και όχι μόνο if u know what I mean). Το θέμα είναι τι κουσούρι θα έχει γιατί να δεχθεί η Helen κάποια που θα κλέβει την Εμφανισιακή παράσταση είναι πολύ χλωμό. Εκτός και την βάλει να τζιρτζιρίζει το μπρόκολα (οκ, από μαγειρική δεν ξέρουμε την τύφλα μας) γονατιστή.»

Φτυστή δηλαδή η κυρά Γιούλα που βγήκε στην πρώτη εκπομπή αν εξαιρέσουμε το ύψος, τα χρώματα και την ηλικία… Για να δούμε τις άλλες τέσσερις του νέου… ριάλιτι «Μαγείρισσα έχεις ταλέντο». (σς για όσους έχασαν το επεισόδιο να πούμε ότι η Ελένη δεν κατέληξε σε σεφ και κάθε μέρα για μία εβδομάδα θα έχει και μία διαφορετική κουταλομάχα. Στο τέλος θα μείνει μόνο μία, σαν τον Highlander)

@@ Απορία 1: Μενεγάκη, Άση Μπήλιου και Χρίσλα Γεωργακοπούλου έσκασαν μύτη με καρμπόν μαλλιά. Ο hairstylist της εκπομπής κάνει στα δύο χτενίσματα το ένα δώρο; Αν ναι τότε αφήστε να μαντέψω. Το δώρο πήγε στην Ελένη.

@@ Απορία 2: Γιατί με το που παρουσίασε την πρώτη επιλαχούσα μαγείρισσα η Μενεγάκη άρχισε να σουλουπώνει το φόρεμα και τα βυζιά της live; Τόσο πολύ ηδονίζεται με τον μπακλαβά;

@@ Απορία 3: Όλες αυτές οι wanna be τηλεσεφ θα πληρωθούν για τον χρόνο που αφιερώνουν στο πρωινάδικο και τη συμβολή τους στο κατσαρολοτζέρτελο (στα πλαίσια του κους κους από τις άλλες εκπομπές) μέχρι την επιλογή της μίας;

@@ Το καλύτερο όλων όμως ήταν το θέμα της Βάσιας Λόη. Πως έβγαλε η Ελένη το σουτιέν της γιατί η τιράντα από σιλικόνη δεν γινόταν αόρατη στην κάμερα. Αλλά τι να το κάνεις από την στιγμή που δεν υπήρχε κι ένα κρυφό πλάνο…

@@ Και τώρα ήρθε η ώρα του Μπόλεκ και του Λόλεκ, των αντρών που κατακτούν το πρωινό (λες και οι Μικρούτσικος, Πολυχρονίου, Αρναούτογλου που είχαν προηγηθεί ήταν… κορασίδες). Με συνέντευξη τους στο TV ‘Εθνος το δίδυμο Χαριτάτος – Καραμέρος στόλισαν τις κουτσομπολίστικες εκπομπές που ασχολήθηκαν μαζί τους. Τις ίδιες εκπομπές που όλο το καλοκαίρι τιμούσαν συνεχώς με την παρουσία τους για να διαφημιστούν. Τις ίδιες εκπομπές που τίμησαν και μετά το τέλος της πρεμιέρας τους.