Η Στιγμή της Αλήθειας

Προτεινόμενες ερωτήσεις για την Στιγμή της Αλήθειας

Με αφορμή το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 έχει γίνει πολύ λόγος για το πόσο πωλείται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτό όμως δεν μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση. Εμείς απλά θα βάλουμε μερικά ακόμα λιθαράκια στο οικοδόμημα αυτό προτείνοντας μερικές ερωτήσεις βοηθώντας παράλληλα την μαέστρο, μουσικό, σύζυγο βουλευτή και πολυπτυχιούχο Ευγενία Μανωλίδου στο έργο της.


Είπες στους γονείς σου ότι έχασες την παρθενιά σου σε ηλικία 15 χρονών από τον Μπάμπη; (σς η ερώτηση ισχύει ακόμα κι αν σε λένε Μήτσο)

Έχεις κερατώσει πάνω από 25 φορές τον/την σύντροφο σου; (σς η ερώτηση απευθύνεται ακόμα και σε απόλυτα πιστούς-πιστές)

Σου συμπαραστέκεται ο πατέρας σου παρα το ότι γνωρίζει το οιδιπόδειο σύνδρομο σου; (σς δεν έχει καμία σημασία ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις καν τι σημαίνει)

Σκοπεύεις να πεις στον κολλητό σου ότι τα βράδια που η γυναίκα του του λέει ότι πάει για μπιρίμπα έρχεται σπίτι σου για να παίξετε τάβλι και συγκεκριμένα πλακωτό; (σς ότι και να πεις θα πιαστεί αλήθεια και μετά θα πέσει η ερώτηση «έχεις κολλητό;» και φυσικά θα πρέπει πλέον να απαντήσεις «όχι πια»)

Ξέρει η πεθερά σου ότι σχεδιάζεις την δολοφονία της (σς παίζει ακόμα και στην
περίπτωση που η πεθερά έφυγε από φυσικά αίτια πριν χρόνια)

Κάθε πρωί που αυνανίζεσαι σκέπτεσαι τον/την πρώην σου; (σς αν η απάντηση είναι «οχι» τότε ακολουθεί η εξής ερώτηση «ξέρει ο/η σύντροφος σου ότι σκέφτεσαι τον/την πρώην στην μεσημεριανή… ;». Που θα πάει, θα σε χωρίσουμε ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουμε στην… βραδινή)

Θα ήθελες να είσαι ο spiderman; (σς ότι και να πεις μέσα είσαι, πρέπει να παίζει και καμιά εύκολη ερώτηση για να ανεβαίνει το ποσό και οι ελπίδες σου ότι δεν θα γίνεις εντελώς ρόμπα)

Έχεις συμβιβαστεί με την ιδέα ότι έχεις ηπατίτιδα; (σς τι; Είσαι υγιέστατος/τη; Ε, και;)

Ξέρουν οι φίλοι σου πως όταν είσαι μόνος στο σπίτι ακούς κρυφά από όλους τα σουξέ της Στέλλας Μπεζαντάκου; (σς για τις γυναίκες την θέση της Μπεζαντάκου παίρνει ο Παρασκευας Βας Βας)

Πιστεύεις ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι ο πιο ωραίος και ικανός πολιτικός στην Ελλάδα; (σς η απάντηση «όχι» θα θεωρηθεί ψέμα)

Θεωρείς ότι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος δεν πιάνει μία μπροστά στον Άδωνη Γεωργιάδη στον τομέα τηλε-πωλήσεων βιβλίων; (σς φυσικά η απάντηση «ναι» είναι αλήθεια).

Θέλεις να έρθει στην εξουσία ένα κόμμα πλην των δύο μεγάλων και των αριστερών; (σς θα μπορούσε να διατυπωθεί και ως «θέλεις να γίνει κυβέρνηση το ΛΑΟΣ» και φυσικά η αποδεκτή απάντηση είναι «ναι»).

Νιώθεις ότι μία παρουσιάστρια που προέρχεται από την μουσική κι έχει πτυχία μπορεί να αποτελέσει το μέλλον της Ελληνικής τηλεόρασης προσδίδοντας σοβαρότητα και εγκυρότητα στην κατινίστικη δημοσιογραφία που πρωτολάνσαρε η Τατιάνα; (σς ε, τι θέλετε και εδώ βοήθεια;)

Βλέπεις μόνο ΑΝΤ1; (σσ τώρα που κορυφώνεται η αγωνία να κάνουμε και λίγο promo)

Καμαρώνεις όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη; (σς ότι και να πεις έχασες, ακόμα κι αν είσαι ο Κουασιμόνδος και απαντήσεις «όχι». Τελευταία ερώτηση είναι, σιγά μην σε αφήσουμε να μας τα πάρεις)