Λόλα για... Λόλα









Λόλα (1964). Πρωταγωνιστεί η Τζένη Καρέζη. Τρέξε Λόλα, Τρέξε (1998). Πρωταγωνιστεί η Φράνκα Ποτέντε. La Lola (2007): Πρωταγωνιστεί η Κάρλα Πέτερσον. Λόλα (2008): Πρωταγωνιστεί η Άντα Λιβιτσάνου. Fetish Lola: Πρωταγωνιστεί στις kinky φαντασιώσεις.

Τι είναι αυτό που κάνει την ομάδα σας, τους «Absolute Fetish» να ξεχωρίζει;

Η διαφορά μας με άλλους performers του είδους είναι ότι στα shows μας παρουσιάζουμε ο,τι ακριβώς κάνουμε και στην προσωπική μας ζωή. Δεν υποδυόμαστε απλά ένα ρόλο αλλά το ζούμε σαν ένα mini session. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και μας ενδιαφέρει να είναι αληθινό ακόμα και αν το παρουσιάζουμε με ένα πιο θεατρικό τρόπο.



Όταν είσαι οn stage παρατηρείς τις αντιδράσεις του κόσμου; Πες μου κάποιες που σου έχουν κάνει εντύπωση;
Όταν είμαι στη σκηνή ‘’χάνομαι’’ τόσο στο παιχνίδι που σχεδόν ξεχνώ ότι υπάρχει τόσος κόσμος που παρακολουθεί. Εκτός βέβαια από τις στιγμές που θέλω εγώ να παίξω με το κοινό και αυτό είναι κάτι μοναδικό γιατί μου αρέσει να βλέπω τις αντιδράσεις στα πρόσωπα τους: έκπληξη, αμηχανία, κάποιες φορές σοκ αλλά πάνω απ’ όλα ευχαρίστηση..

Περιέγραψε μου ένα αστείο περιστατικό που συνέβη πάνω στην σκηνή…

Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να αποτυπώσουν κάποιες καταστάσεις χωρίς να μας κόψει η λογοκρισία… (:P)


Για τα shows παίρνετε και ιδέες από ανάλογα του εξωτερικού;

Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει η απαραίτητη χημεία μεταξύ των παρτενέρ. Αν αυτό επιτευχτεί από ιδέες και φαντασιώσεις… υπάρχουν άπειρες.



Έχεις πάει και στο Torture Garden στο Λονδίνο. Θέλω να μου κάνεις μία περιγραφή των όσων είδες εκεί, τι ήταν αυτό που σου άρεσε περισσότερο και την διαφορά με το σόου που είδαμε στην Αθήνα.
Εκτός από το κλίμα, μιλάμε για ένα τεράστιο χώρο με διαφορετικά stage -εκ των οποίων ένα αρκετά μεγάλο dungeon όπου ο κόσμος έπαιζε χωρίς taboo- υπήρχε και αυστηρότατο dress code. Κυριαρχούσε το latex και υπήρχε αχαλίνωτη φαντασία στο όλο στυλ αλλά και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τη γύμνια στα επίμαχα σημεία.. Επίσης οι θαμώνες ήταν πολύ πιο απελευθερωμένοι και δε βρίσκονταν εκεί σαν απλοί παρατηρητές αλλά σαν γνήσιοι φετιχιστές που έμοιαζαν να διασκεδάζουν στο δικό τους ξεχωριστό κόσμο. Όσο για τα shows ήταν το ίδιο εντυπωσιακά με αυτά που βλέπουμε κάθε χρόνο στο Torture Garden στην Αθηνά.


Έχεις δώσει παράσταση και με μία από τις πιο γνωστές fetish performers στον κόσμο, την Rubber Doll. Περιέγραψε μου το σόου σας και την εμπειρία. Είναι όντος τόσο καυτή όσο φαίνεται στις φωτό;
Σε πληροφορώ πως είναι ακόμα πιο καυτή απ’ όσο φαίνεται στις φωτογραφίες, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ποσό απλή και φιλική ήταν παρ’ όλη τη φήμη της και αυτό την έκανε ακόμα πιο ξεχωριστή. Όσον αφόρα στο show με τη RubberDoll, περιείχε πολλά kinky στοιχειά με έντονο ερωτισμό και το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα λόγω του ότι έχουμε αρκετά κοινά στοιχειά στον τρόπο που εκφραζόμαστε στη σκηνή και αυτό έκανε την εμπειρία μοναδική.

Πιο clothing σε εκφράζει περισσότερο;

Έχουμε και λέμε.. κορσέδες, high heels, στολές (με ιδιαίτερη αδυναμία σε military και medical), γάντια, burlesque εσώρουχα, διχτυωτές κάλτσες, nylon, pin up, μάσκες, pvc... και φυσικά latex... latex... οτιδήποτε σε latex. Λατρεύω τη μυρωδιά του και την απίστευτη αίσθηση που νιώθω φορώντας ένα καλογυαλισμένο outfit από… τι αλλο; latex!


Αληθεύει ότι έχεις πολύ βαρύ χέρι και πως είσαι εξπέρ στο spanking;

Βλέπω κυκλοφορούν πολύ γρήγορα οι φήμες αλλά δεν είναι και τόοοσο βαρύ, θες να δοκιμάσεις και να μου πεις; H αλήθεια είναι ότι έχω μια αδυναμία στο spanking. Και όχι μονό..


Για να σε πλησιάσει ένας άντρας πρέπει να είναι αποφασισμένος ότι θα τις φάει;

Όχι απαραίτητα, αλλά που ξέρεις κιόλας μπορεί και να του αρέσει!



Ποιος είναι ο ιδανικός τύπος άντρα για σένα;

Οπωσδήποτε ανοιχτόμυαλος, kinky. Να μου κάνει ''κάτι'' τέλος πάντων... Ε και λίγο χιούμορ ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Μισώ τα στερεότυπα… αλλά αν υπήρχε ο ιδανικός δε θα με χαλούσε να κάνει και καμιά δουλειά, να μαγείρευε... και να μην ενοχλεί...


'Όταν περπατάς στον δρόμο τι σχόλια ακούς;

Τώρα περιμένεις πραγματικά να σου απαντήσω; Δε νομίζω...


Σνιφ… καλά, θα το αντέξω… Πως διασκεδάζεις; Που κυκλοφορείς συνήθως;
Μπορώ να διασκεδάσω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους αρκεί να βρίσκομαι με ξεχωριστούς ανθρώπους. Κυκλοφορώ...και οπλοφορώ!


Τι κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;
Στον ποιο;;; Έχεις δει το ''run Lola run'';


Στην τηλεόραση τι σου αρέσει να βλέπεις;

Δε βλέπω τηλεόραση dear…


Πόση ώρα ασχολείσαι με το internet κ ποιες είναι οι ιστοσελίδες που επισκέπτεσαι περισσότερο;

Ανάλογα τη διάθεση. Επισκέπτομαι κάποια forum με θεματολογία το BDSM και το fetish οπως το www.fetishgr.com

Τι μηνύματα σου στέλνουν συνήθως στην σελίδα σου στο My Space;

Λαμβάνω συχνά πυκνά μηνύματα από υποτακτικούς που αναζητούν τη γυναικεία κυριαρχία. Σαφώς και δε θα με ενδιέφερε μια αμιγώς ιντερνετικη σχέση τέτοιου είδους, μιας και προτιμώ να ζω στον πραγματικό κόσμο. Το ίδιο θα συνιστούσα σε όλους!