ΜΑΝΑ ΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ...

Τις προάλλες ο Γιώργος Παπαδάκης είπε κακόμοιρους του εργαζόμενους σε διάφορες εκπομπές που παρακολουθούν τηλεόραση για να εντοπίσουν τα λάθη των παρουσιαστών.
Οκ, δεν νομίζω να διεκδικεί κανένας τους το πούλιτζερ ή τον τίτλο του μάχιμου ρεπόρτερ. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ένα "χ" κόπο τον κάνουν, με πρώτους και καλύτερους τους ανθρώπους του Θέμου Αναστασιάδη στο "Όλα" - που μια και το έφερε η κουβέντα δουλεύουν για το ίδιο κανάλι με τον Παπαδάκη.

Εκεί που θα έπρεπε να αναφερθεί ο "δάσκαλος" ήταν σε αυτούς που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι και ο μόνος κόπος τους είναι να αναδημοσιεύουν - αναπροβάλλουν θέματα και ολόκληρα βίντεο από άλλες εκπομπές. Σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρω την συνέντευξη που έδωσε η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου στο Extra3.
Σαν τα κοράκια έπεσε όλο το κατινιστάν. Δεν έμεινε εκπομπή για εκπομπή που να μην δείξει όλη την συνέντευξη. Πάλι καλά που το extra3 είχε βάλει και αράχνη γιατί κάποιοι όπως πχ η Μελέτη προλόγιζαν το θέμα λες και ήταν αποκλειστικό τους
.
Ο κόπος τους; Να κάθονται σε ένα πάνελ άνθρωποι με μηδαμινές δημοσιογραφικές γνώσεις και βιογραφικό και να σχολιάζουν. Και φυσικά αυτοί που ξέρουν μερικές ντουζίνες πράγματα παραπάνω όπως πχ ο Τσεμπέρης, να περιμένουν καρτερικά να τελειώσει το βάσανο...

Η περίπτωση της μάνας Λάκη δεν είναι φυσικά η μοναδική. Το φαινόμενο είναι μόνιμο.
Γι αυτή την μορφή "δημοσιογραφίας" τι έχετε να πείτε δάσκαλε Παπαδάκη;
Εκτός και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μην φανεί αν πέρδεστε on air (εσείς το είπατε αυτό).