Μάκη σε ευχαριστούμε


Εκ μέρους όλων εκείνων που τα μεσημέρια εργάζονται και δεν έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κουτσομπολίστικες εκπομπές αλλά κι εκείνων που για χ λόγους δεν βλέπουν το δελτίο του Star, ευχαριστούμε θερμά τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και την μεταμεσονύχτια κουτσομπολίστικη εκπομπή του.

Προσκηνάμε στο μεγαλείο του Δημοσιογράφου που φρόντισε ώστε να καλυφθεί το κενό γνώσης μας σχετικά με την Eurovision, και να δούμε ένα πάνελ που θα το ζήλευε και η Σκορδά. Κωστέτος, Θώδη, Λόη, Πάτρας με περιτύλιγμα τους Ουίλιαμς, Γλέζο και Γλέζου.

Μάκη μας συγκινεί η κοινωνική σου ευαισθησία και μην δίνεις σημασία στην προβοκατόρισα Έφη Θώδη που τόλμησε να πει ότι δεν την απασχολεί αν θα υπάρχει ποιότητα στην Eurovision την στιγμή που υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα όπως το νέφος και η ακρίβεια. Σα δεν ντρέπεται. Καταχράστηκε την φιλοξενία σου για να θέσει ζητήματα που προσπαθούμε με τα κόπων, βασάνων και παρακολούθησης κουτσομπολίστικων εκπομπών να ξεχάσουμε. Ευτυχώς την προσπέρασες και δεν έπεσες στην παγίδα της.

Τα θερμά συγχαρητήρια μας και στον ρεπόρτερ που πήρε συνεντεύξεις στους δρόμους από τους περαστικούς. Πολύ εμπνευσμένες ερωτήσεις. "Την ξέρετε την Καλομοίρα;", "Τι θέση πιστεύετε ότι θα πάρει;" , "Ποιά τα προγνωστικά σας;". Μα που τα σκέφτηκε όλα αυτά το θηρίο; Πάμε στοίχημα ότι κάνατε meeting, δεν εξηγείται αλλιώς.

Top στιγμή του βέβαια όταν μία κυρία έκανε πρόβλεψη ότι η Καλομοίρα θα βγεί 7η ή 8η. "Τόσο ψηλά;" είπε ο ρεπόρτερ. Είναι και αισιόδοξος ο κερατούκλης.
Μας άρεσε πολύ κι ένας τύπος πoy είπε ότι η Καλομοίρα θα βγει 5η αλλά δεν παρακολούθησε κανένα από τους άλλους διαγωνιζόμενους. Έτσι, θέλουμε εμπεριστατομένες απόψεις.

Μάκη γερά, μέσα σ' όλα τα κουτσομπολιά!