Panic on tv

Στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας μονίμως επικρατεί ένας πανικός. Ευτυχώς, λέω εγώ, γιατί έτσι δεν πλήττουμε. Βέβαια αμφιβάλω με το κατά πόσο είναι σύμφωνοι με την άποψη μου οι πρωταγωνιστές της tv, που δεν είναι απαραίτητο να είναι ηθοποιοί, παρουσιαστές ή πανελίστες. Πιο… tv stars έχουν γίνει τραγουδίστριες (βλέπε Έφη Θώδη), πολιτικοί (βλέπε Άδωνη Γεωργιάδη) και εισοδηματίες (βλέπε Ρούλα Βροχοπούλου)

Break για να πάρω χαρτομάντιλο…

Ok, συνεχίζω με ένα περιστατικό που με έκανε να συμπονέσω την Ελεονώρα Μελέτη. Την έβλεπα στα Αρίων να κάθεται μόνη κι έρημη δίπλα στο ζεύγος Παρθένη-Αλιμπέρτη, με τον Αλέξανδρο να της γυρνά επιδεικτικά την πλάτη όταν η Σοφία του έλειπε. Η πριγκηπέσα της πρωινής ζώνης, που τόσο έχει στηριχθεί από το κανάλι της, φαινόταν πολύ down. Ούτε ένα βραβείο δεν κλήθηκε να δώσει και ήταν όλη την ώρα στα… μαύρα πανιά.

Και σαν να μην έφτανε αυτό…

Ακόμα και τα πρωινά το χαμόγελο της έχει μετριαστεί πολύ. Όχι μόνο το δικό της αλλά και όλων εκείνων που είχαν την… πρωτοκαθεδρία στο «Καφέ». Και λέω είχαν γιατί πλέον έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Την παράσταση την έχει κλέψει η Ελενίτσα η Καρποτίνη που αρχικά προοριζόταν για συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Σατσίδη στο «Πας Παντού» αλλά τον ακολούθησε στο πρωινάδικο στα πλαίσια του ρεκτιφιέ για να ανέβουν τα νούμερα. Είναι μέσα στο νάζι και την τρελή χαρά και δεν χαμπαριάζει τίποτα.



Αλλά και στην απέναντι πλευρά «αχαμπάριαστος» μένει και ο Νίκος Μουτσινάς. Την «λέει» κάθε τρεις και λίγο στον Αρναού, on air φυσικά. Πλέον ο «΄Ομορφος Κόσμος» που όφειλε την επιτυχία των προηγούμενων χρόνων στο παρεΐστικο κλίμα, έχει κάνει στροφή.






Πιο… απέναντι, η Μενεγάκη διανύει ίσως την πιο ήρεμη εγκυμοσύνη της αφού η εκπομπή της δεν λέει να ξεκολλήσει από την πρώτη θέση! Αν και ο «Καφές με την Ελένη» είναι το μόνο από τα πρωινάδικα πρώτης γραμμής που δεν έκανε ανανεώσεις, φέτος στρογγυλοκάθεται στην κορυφή ενώ πέρυσι έπαιζε σε τρίτο-τέταρτη θέση!





Χαρούμενος, όμως, πρέπει να είναι και ο Στέφανος Χίος. Ανέλαβε μία ζώνη στο Star που ακόμα κι επί εποχής Κορομήλα περιοριζόταν σε κάτι 6ράκια και πλέον καταφέρνει να κάνει και διψήφια! Κορυφαία στιγμή όταν «καβάλησε» την Χρουσαλά της οποίας τα φετινά νούμερα απέχουν πολύ από αυτά που σημείωνε την περασμένη σεζόν- οπότε και αποτέλεσε την έκπληξη της χρονιάς κοντράροντας την Μενεγάκη.




Οff topic:

Ένα μπράβο στην Δέσποινα Ολυμπίου που αν κι επίσημη αγαπημένη του Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει για λογαριασμό του κανένα από τα βραβεία Αρίων που απέσπασε. Άλλες θα έτρεχαν σαν τρελές και θα έλεγαν και καμιά «εξυπνάδα» δια μικροφώνου.

ΥΓ.

Νέα ατάκα. Επειδή η φράση «το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς» έχει γίνει πολύ κλισέ προτείνω να αντικατασταθεί:

«Το πολύ μπλα μπλά το βαριέται κι η Σκορδά».