To μήνυμα της ήττας του ΠΑΣΟΚ

Τα πράγματα είναι απλά στις φετινές εκλογές.
Δεν κέρδισε η Νέα Δημοκρατία.
Έχασε -και μάλιστα με συντριβή- το ΠΑΣΟΚ.
Πράγμα που δείχνει ότι η 20ετία οργίων δεν ξεχάστηκε και πως οι ίδιοι πολιτικοί του που κυβερνούσαν και τώρα απορίπτουν και καταδικάζουν τις ίδιες τους τις τακτικές, δεν πείθουν.

Το γεγονός ότι παρά την μεγάλη πτώση του ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία δεν αύξησε την δύναμη της δείχνει ότι ο κόσμος της δίνει απλά μία δεύτερη ευακαιρία, αλλά περιμένει και στην γωνία ώστε στις επόμενες εκλογές να την περιποιηθεί ανάλογα.

Ας ελπίσουμε ότι ο Κώστας δεν θα επαναλάβει λάθη τύπου Μαριέτα (και δεν εννοώ την Χρουσαλά, φυσικα). Και να τηρήσει τους λόγους τους φυσικά. Αλλιώς θα είναι άξιος της μοίρας του.

Όσο για το ΠΑΣΟΚ, αν δεν ξηλωθούν όλοι οι θεωρητικά πρωτοκλασάτοι (μαζί με τον αρχηγό τους) δεν σώνεται η κατάσταση.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν συνεχίσουν τις λαλακίες τα δύο κόμματα θα καταντήσουμε να έχουν ισχυρό λόγο στην διακυβέρηνση του τόπου εκείνου που το παίζουν λαϊκοί αλλά το μόνο που γνωρίζουν είναι η τιμή του ριζοσπάστη και όχι η τιμή που εχει το ραπανάκι στην λαϊκη.
Ξέρουν όμως τις τιμές των ιδιωτικών σχολείων που στέλνουν τα παιδιά τους κι ας τάσονται επίσημα εναντίων της ιδιωτικής παιδείς (η υποκρισία στο ζενίθ)

Και τώρα μπορείτε να κράξετε ελεύθερα. Δημοκρατία έχουμε.