Star στις σειρές!

Κάθε καλοκαίρι ο τηλεοπτικός χάρτης γεμίζει με… επαναλήψεις. Τι κονσέρβα, και μάλιστα μπαγιάτικη τρώμε κάθε χρόνο δεν λέγεται. Το Mega το έχει ξεφτιλίσει με το «Ρετιρέ» το οποίο είναι και μία από τις χειρότερες και πιο αυτοεπαναλαμβανόμενες σειρές ever, ο Χάρης Ρώμας και να σταματίσει να δουλεύει θα μπορεί να ζει άνετα μόνο και μόνο από τις δουλείες των προηγούμενων χρόνων που παίζει και ξαναπαίζει ο ΑΝΤ1. Και αυτά είναι μόνο μερικά μικρά παραδείγματα. Το αποκορύφωμα βέβαια του… κάλου είναι το ότι το Mega, το πιο σοβαρό κανάλι σε γενικές γραμμές, ξαναπαίζει το «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» το οποίο ως γνωστών δεν έχει φινάλε!!!
Βλέποντας αυτά, δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τις επιλογές του Star στις ξένες σειρές όπως το Nip Tuck και οι Ανεξιχνίαστες Υποθέσεις. Τι κι αν είναι ήδη τετραετίας; Στην Ελλάδα δεν τα έχουμε ξαναδεί. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν αυτή την τακτική και να παραδειγματιστούν κι άλλοι.
Δίνουμε και μία extra θετική ψήφο στο ΤV Μακεδονία, το οποίο, πλάκα πλάκα, έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα –αν και θεωρητικά απαρχιομένο- από πολλά τηλεοπτικά μεγαθήρια.