Υποκρισία;

Κάπου καταντά αστείο να διώκεται το Ζετέμ γιατί και καλά διασύρει ανθρώπους που το IQ τους δεν είναι ανάλογου επιπέδου με εκείνων που φροντίζουν για να έχουμε μία… καλή τηλεόραση (οι οποίοι είναι οι ίδιοι που δεν ενοχλούνται από τους κώλους στα δελτία ειδήσεων με την πρόφαση των ρεπορτάζ παραλίας και από τις κοκορομαχίες στα ενημερωτικά πρωινάδικα από τα οποία μόνο γαμοσταυρίδια δεν έχουμε ακούσει).

Αν η αρχή, η όποια αρχή, προσπαθεί να σώσει τον Κατέλη και την παρέα του καλύτερα να τσεκάρει αν αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται όπως αρμόζει για τις τραγουδιστικές τους δραστηριότητες. Γιατί με την τακτική των προστίμων στο κανάλι με τους λόγους που μέχρι τώρα αναφέρονται μπορεί κάποιος κάλλιστα να σκεφθεί πονηρά θεωρώντας πως κάτι άλλο παίζεται.

Επιπλέον οι σωτήρες του Παρασκευά, της Ελίσαμπεθ και των άλλων Ζετεμόπαιδων θα ήταν καλό να αναλογιστούν ότι οι στιγμές που όλοι αυτοί βγαίνουν και τραγουδούν ίσως και να είναι οι πλέον ευτυχισμένες της ζωής τους.

Ας μην τους χρησιμοποιούν, λοιπόν, για να γεμίζουν απλά τα ταμεία και ας μην νομιμοποιούν και επιβεβαιώνουν με τον τρόπο αυτό εκείνους που τους κοροϊδεύουν.

Ας δώσουν βάση στην οικονομική εκμετάλλευση, αν υπάρχει, καθώς τα δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο για συμβόλαια των 100 ευρώ οργιάζουν.

Κι ας πάρει και το κανάλι επίσημη θέση.