Το παιχνίδι της μοίρας



Εμείς υποστήρίζαμε Λίβερπουλ, όμως η Μίλαν την πήρε την ρεβάνς κι αξίζει τα συγχαρητήρια για την στέψη της ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.



Για να είμαστε ειλικρινείς το περιμέναμε ή πιο σωστά, το φοβόμασταν.

'Οχι πως δεν πιστεύαμε ότι η Λίβερπουλ μπορούσε να μετατρέψει τους Μιλανέζους σε "πελάτες" της, αλλά αυτοί οι... οιωνοί μας έτρωγαν.



Η Λίβερπουλ πήρε πριν δύο χρόνια το Champions League μέσα από τα χέρια της Μίλαν στον μεγάλο τελικό που έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η ρεβάνς να δωθεί στην Αθήνα! Εϊδατε παιχνίδια που παίζει η μοίρα;



Πέραν τούτου τις δύο προηγούμενες φορές που η Λίβερπουλ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Κάρολος (Νταϊάνα και Καμίλα) και πέθανε από ένας Πάπας! Ευτυχώς για τον Βενέδικτο και την Καμίλα η Λίβερπουλ δεν ανέβηκε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί!



Μενεγάκη Βανδή Βίσση Ματσούκα Αλεξανδράτου Μπάστα Καλομοίρα Gossip Χιούμορ Πλάκα, Πολιτική, ποδόσφαιρο, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παράξενα, Περίεργα, Αστεία, Κουτσομπολίστικα, sex, sexy σεξ, τσόντα, facebook, youtube, in, games, lyrics, google, yahoo, video, tube, msn