Το ερωτικό είναι ένα κομμάτι που δεν χρήζει ανάλυσης ούτε φιλοσοφίας


Στην πορεία του στον χώρο της ηθοποιίας ο Απόστολες Γκλέτσος κατάφερε πολλές φορές ν προκαλέσει τόσο με την συμπεριφορά του όσο και με τις δηλώσεις του. Ωστόσο δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον γνώρισε από κοντά και να μην λέει τα καλύτερα λόγια στηριζόμενος στον ειλικρινή και τίμιο χαρακτήρα του.

Τώρα κάποιοι θεωρούν νέα πρόκληση την εξής δήλωση του:
"Στη φάση που είμαι τώρα θέλω να έχω- όπως και έχω- δυο τρεις φίλες που κάνουμε sex. Κάποιες στιγμές βρισκόμαστε ερωτικά χωρίς συναισθηματισμούς και δεσμεύσεις. Αυτά με τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις τα θεωρώ ξεπερασμένα. Το ερωτικό είναι ένα κομμάτι που δεν χρήζει ανάλυσης ούτε φιλοσοφίας. Από εδώ και πέρα δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να ερωτευτεί".

Αναμφισβήτητα το ερωτικό δεν χρήζει ανάλυσης ή φιλοσοφίας. Ούτε μπορούν να κάθονται κάποιοι τύποι σε κάτι πάνελ και να κάνουν διάλεξη ή κατήχηση.
Γουστάρουμε που ο Γκλέτσος παραδέχεται ότι έχει ελεύθερες σχέσεις (fuck buddies όπως είναι ο trend όρος). Όχι σαν κάτι άλλους που λένε ότι έχουν να κάνουν σχέση ένα ή δύο χρόνια για να μην χάσουν τις θαυμάστριες τους. Κανονικά οι θαυμάστριες θα έπρεπε να σκέφτονταν ότι κάτι δεν πάει καλά με ένα τύπο που που ερωτικά έχει μπει στο ψυγείο.
Αν κάπου κατά την άποψη μας υπερβάλει ο ηθοποιός είναι ότι δεν επιτρέπει στον εαυτό του να ερωτευθεί. Αυτό δεν ορίζεται. Αν το πάθεις, το έπαθες και τέλος.