Θα μας τρελάνουν ! Κατέβασαν την Ελληνική σημαία από την Ακρόπολη μαζί με την κοπέλα που την κρατούσε την ώρα που αφήνουν τα μύρια άλλα!

Η ΜΥΡΤΩ ΤΣΑΚΙΡΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!!
 Η Μυρτώ Τσακίρη (πατριώτισσα μου) από την Καβάλα, "η κοπέλα δεν είναι οργανωμένη σε κανένα κόμμα για όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα", κάνοντας βόλτα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης θέλησε να .....
βγάλει με την Ελληνική σημαία που ειχε μαζί της μια φωτογραφία ως ενθύμιο από την επίσκεψη της στην Αθήνα. Η πράξη της αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι υπάλληλοι της Ακρόπολης να της απαγορεύσουν να φωτογραφηθεί και να της πούνε ότι υπάρχει νόμος που το απαγορεύει ! ! Άκουσον ! Άκουσον.
 Φυσικά η κοπέλα μετά την πρώτη σαστιμάρα της, ζήτησε να δει ποιος είναι αυτός ο νόμος το λεει και σε ποιο ΦΕΚ υπάρχει αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρχει τέτοιος νόμος.
 Τότε ρώτησε ποιος είναι αυτός που θα μας απαγορεύσει να βγάλουμε μια φωτογραφία με την Ελληνική σημαία στην πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά αυτοί συνέχισαν να λένε τα δικα τους νεοταξικά παραμύθια που δυστυχώς δεν περιέχουν κακό δράκο.
 Στην σαστιμάρα τους επάνω οι υπάλληλοι της έδειξαν μια ταμπέλα όπου έγραφε ότι ο Παρθενώνας είναι Ευρωπαϊκή κληρονομιά.
 Προφανώς κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν η να μας χαζέψουν για να είμαστε πιο εύκολα θύματα της Νέας Τάξης !
 Οι ίδιοι υπάλληλοι δεν ήταν τις τόσες φορές όπου μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ αλλά και άλλων αριστερών οργανώσεων έχουν σουλατσάρει με τις γνωστές κόκκινες σημαίες αλλά ακόμα και με σημαίες ξένων κρατών (ακόμα μη Ευρωπαϊκών) και με διάφορα πανό στον ιερό βράχο ? Για του λόγου το αληθές δείτε παρακάτω μερικές από τις πολλές φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο.
 Γι αυτά τι έχουν να πουν ......?



 





 

nyxtobaths.blogspot.com