13 λόγοι για να μη δεις το DVD της Βαβάτση



1.«Βούλα Βαβάτση & ο Υπουργός». Αυτός δεν είναι τίτλος πορνοταινίας. Ξεχασμένη παράσταση θεάτρου σκιών είναι. Στο ρόλο του καραγκιόζη η Βούλα. Απλά την καμπούρα την έχει μπροστά. Σαν ασιατική γκαμήλα. Στο όρθιο.

2. Την ταινία ούτε που την είδα αλλά μου είπαν ότι στην αρχή δείχνει έναν φαλακρό πεταμένο ανάμεσα σε κάτι βαρέλια, ντυμένο από τις εκπτώσεις της Καμπούλ, και γράφει από κάτω του «Υπουργός». Αυτά να τα πουν αλλού, σιγά μη τους λυπηθούμε κι από πάνω.

3. Μου είπαν -σας λέω, δεν την είδα- ότι εκτός από τη Βούλα παίζει (έλεος) και μια Carla Cox. Respect στον σεναριογράφο (έλεος) , cock , cocks , cox. To Carla αγνοώ. Την Νάρα προλάβαν και την κάψαν στο Big Brother. Νάρα Cox ! πσσσσ…

4. Η Βούλα -μου είπαν, δεν ξέρω- είναι μελαχροινή και η Carla ξανθιά. Αυτό έμεινε παιδιόθεν κατάλοιπο στα αγοράκια από την εποχή που η El Greco λάνσαρε δυο κούκλες που πήγαιναν πακέτο, τη Ναταλί και τη Νιόβη. Θυμάμαι πάντως ότι εκείνες ήταν καλύτερα κορίτσια από τη Βούλα και την Carla που δεν είναι αυτό ακριβώς που περιμένει η μαμά σου να πας στο σπίτι.

5. Aν ήθελα να δω πώς γίνονται οι διαβάσεις του παχέος εντέρου θα πήγαινα να γίνω γαστρεντερολόγος. Ε αφού δεν πήγα δεν χρειάζεται να βλέπω τους πολύποδες της Βούλας σε 3D.

6. Ομοίως, δεν αντέχω τις γαστροσκοπήσεις που γίνονται χωρίς τοπική αναισθησία. Εδώ ένα λεπτό σωληνάκι μας βάζουν ως το λάρυγγα και κοντεύουμε να πάρουμε το στομάχι μας αγκαλιά, της αλληνής -της Carla ντε- της περάσαν ολόκληρη αποχέτευση απ’ το στόμα ως τον οισοφάγο, χαμπάρι δεν πήρε. Ξανθιά.

7. Μου είπαν ότι η Βούλα εμφανίζεται το 47ο λεπτό του αγώνα, αλλαγή της Carla. Τέτοια καψόνια ούτε ο Φερέιρα στον Καραγκούνη. Πρωταγωνίστρια ντεμέκ.

8. Μετά -μου είπαν- τριγυρνάει ξεβράκωτη σαν την άδικη κατάρα με μια γούνα πάνω της σε κάτι στενά και πέφτει πάνω σε δυο λιγούρια άστεγους που ψωμί δεν έχουν να φάνε, Βούλες ονειρεύονται. Μετά ένας βρωμιάρης παίρνει τη γούνα της και ντύνεται Μπλεκ. Και η Βούλα κάθεται από πάνω του για να τον ταΐσει και να τον ζεστάνει και στο τέλος του δίνει και ένα 50ρικο. Δεν ξέρω σε ποιους ηλίθιους θέλουν να τα πουλήσουν αυτά.

9. Ο Υπουργός εμφανίζεται -λένε- κατά διαστήματα, με κοστούμι, με κουρέλια, σε γραφείο, σε πεζοδρόμια, δεν καταλαβαίνω τι είδους συμβολισμοί είναι αυτοί. Αφού από την αρχή μέχρι το τέλος το ‘χει αμέτι μουχαμέτι να καβαλήσει τη Βούλα, τι τα χρειάζονται τα προκαταρκτικά ; και μεις ως Βούλες τα ίδια τραβάμε όχι μόνο από υπουργούς αλλά και από γραμματείς υπουργείων αλλά δεν μας πήρε καμιά Sirina να μας κάνει ντίβες.

10. Από τη στιγμή που έκανα άπαξ το τραγικό λάθος να γράψω για τη Τζούλια, το δις εξαμαρτείν δεν μπορεί να είναι με Βούλες και Κάρλες. Για να πω τη μαύρη αλήθεια, Γκαγκάκη τον άκουσα να λέει (είχε παράσιτα το mail) και αναθάρρησα, Bαβάτση προέκυψε. Αυτός δεν είναι αρχισυντάκτης, φίδι κολοβό είναι και άθεο, χρονιάρες μέρες.

11. Τσόντα σε 3D. Ευφυές. Για να μη ξέρουμε προς τα πού να σκύψουμε όταν τα παλικάρια τελειώνουν προς τα πάνω μας. Όλα τα είχαμε, να πάμε και από αυχενικό.

12. Συγγνώμη για την απρέπεια και το άκομψο της έκφρασης μα αυτό δεν ήταν τσόντα 3D . Μαλακία με τη βούλα ήταν. Και με περικεφαλαία την Carla.

13. Αν την έβλεπα την υπερπαραγωγή μπορεί να είχε και δεκατέσσερα. Αφού δεν την είδα, τέλος εδώ. Πάω να ξεπλύνω τη ντροπή. Και ένα αδέσποτο που δεν πρόλαβα να το αποφύγω. Τα 3D μου μέσα, χριστουγεννιάτικα….

men24.gr