Μα τι είπε χθες το στόμα του...

Photo for this article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ … ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ) ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ

Χθες, ο Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης – διαγγέλματος του, εξαπέλυσε και πάλι, δριμεία επίθεση στην Ν.Δ.
Έτσι, για να έχει … σασπένς, η παράσταση.
Για άλλη μια φορά είπε, σε όλους τους τόνους, πως η οικονομική κατάρρευση της χώρας, επήλθε από τους κακούς χειρισμούς, τα λάθη και τα σκάνδαλα, που αυτή προκάλεσε, στα πεντέμισι χρόνια, που κράτησε το τιμόνι της χώρας . Λες και η προ - Ν.Δ. περίοδος, ήταν αθώα, εάν όχι και ιδανική .
Και βέβαια, χθες, πολλά χείλη ξέσφιξαν, χαμογελώντας ειρωνικά, για την μια ακόμα βαρύγδουπη δήλωση του κυρίου ‘’λεφτά υπάρχουν’’.
Γιατί πια, για κακή τους τύχη, τους … πήραμε χαμπάρι . Τους μάθαμε . Μπορεί και να ξυπνήσαμε (!) από τον λήθαργο . Από τον βαθύ μας ρομαντισμό .
Και ας πούμε, ότι είναι έτσι … Τι έκανε λοιπόν, ο έντιμος Γιώργος, ο καθαρός, όπως προσπαθεί να εμφανιστεί για να μας πείσει ; Έστειλε στην φυλακή κάποιον, από αυτούς που φερανε τον τόπο, εδώ που τον φερανε ; Δήμευσε την περιουσία κάποιου ;
Τόσοι και τόσοι θησαύρισαν αυτή την πενταετία . Από τον Αλογοσκουφη και τον Παπαθανασιου, (που κυκλοφορεί και με Μαζεραττι), μέχρι τον Σιουφα, τον Βουλγαρακη κι άλλους . Τι έκανε ο Πρωθυπουργός, για μια ηθική δικαίωση του λαού ; Έναν χρόνο τώρα, φωνάζουμε εμείς και άλλοι, σε όλους τους τόνους ‘’Παρτους τα κλεμμένα και επέστρεψε τα στα ταμεία’’. Κάνει πως δεν ακούει …. Κουφαμάρα ….. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε .
Κάνει το κορόιδο, μόνο δηλώσεις … θεωρητικού περιεχομένου και ακραίας κινδυνολογίας, γιατί, αν ασχοληθεί με τον βίο και την πολιτεία της Ν.Δ., θα αναγκαστεί να κάνει το ίδιο και στον χώρο του . Γι’ αυτό και σιωπά .
Και αρκείται σε επιθέσεις αοριστολογικών ευρημάτων …
Εδώ το μέγα σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που όχι μόνο έριξε μια κυβέρνηση, αλλά γκριζάρισε και το τοπίο, στην μέχρι τώρα Ιερή Αθωνική Κοινότητα, το βγαλανε λάδι . ‘’Ουδέν το μεμπτον ‘’ λένε . Μας δουλεύουν στην ψύχρα .
Κάνει τα εγκλήματα γαργάρα, την ίδια ώρα, που μας καλεί να τον εμπιστευτούμε . Το ερώτημα όμως, παραμένει . Γιατί δεν προχώρησε στην κάθαρση ;
Γιατί δεν ζήτησε ευθύνες, για τους εγκληματικά λάθος χειρισμούς των Υπουργών ; Εγώ, εάν δεν γνωρίζω έναν νόμο, τιμωρούμαι για ‘’άγνοια νόμου’’ .
Ε, διάολε … Σ’ αυτή τη ζωή, μόνο εγώ και ο κάθε ανώνυμος πολίτης θα τιμωρούμαστε μόνο;
Αυτοί που νομοθετούν τις απάτες τους, θα βγαίνουν λάδι ; Τι πάει να πει, παραγράφηκαν, τα αδικήματα ; Σημαίνει τίποτα αυτό ;
Πόσο δύσκολο είναι, να τροποποιηθεί ο κατάπτυστος αυτός νόμος του … (αδιάφθορου) Ευάγγελου Βενιζέλου, και να έχει αναδρομική ισχύ, μιας δεκαετίας ;
Δεν θέλεις Πρωθυπουργέ . Αγνέ και έντιμε Γεώργιε . Και δεν το θέλεις, γιατί κάνει … Τζιζ ….
Γιατί εάν βάλεις χέρι, στα σκάνδαλα και στις κλοπές των κάποιων της Ν.Δ., τότε θα πρέπει να έρθεις και λίγο πίσω, ελέγχοντας και την περίοδο του Σημίτη, που ήσουν μέλος της κυβέρνησης, ως ΥΠΕΞ ….
Και τότε, θα μάθουμε, πως κονόμησε την αμύθητη περιουσία του, ο Τσοχατζόπουλος, ο Λαλιώτης, ο Κουλουρης, κι όλοι αυτοί οι πρώην … ‘’κουλουροπωλες’’ ιδεών και οραμάτων ..
Θα μάθουμε, που βρήκε την πολυτελή του θαλαμηγό, ο Κώστας Γείτονας, που την συντηρεί στο Πέραμα, στο ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΨΑΡΟΥ, ο Ανωμερίτης και δεκάδες ‘’σοσιαλησταραδες’’ ακόμα .
Επ’ αυτού, σιγή, ο Πρωθυπουργός … Ο οποίος καταφεύγει μόνο στην … θεωρία των κατηγοριών προς τη Ν.Δ. και όχι στην πράξη απονομής δικαιοσύνης, που τόσο επιτακτικά του ζητεί ο λαος . Δικαιοσύνη, απέναντι σ’ αυτές όλες τις απάτες που τις πληρώνουμε σήμερα, με αίμα .
Μας δούλεψε καλά ο Σημίτης, ο … αδιάφθορος καθηγητής !
Μας δούλεψε καλύτερα ο Καραμανλής με την … επανίδρυση του κράτους .
Τώρα ο κύριος Παπανδρέου, προσπαθεί να τους ξεπεράσει και τους δυο, στο δούλεμα . Και να βάλει τον λαό, ακόμα περισσότερο, στην γωνία .
Γι αυτό και δεν πείθει ….
Γι αυτό και ο λαός, στις 7 του Νοέμβρη θα δώσει τη μούντζα του, στα δυο μεγάλα κόμματα, στηρίζοντας νέες δυνάμεις ….
Σημείωση Πλην Καρατζαφερη που πάλιωσε ….

mediasoup