Στην φυλακή γιατί φαινόταν το string της στο... δικαστήριο!

Πήγε να υπερασπιστεί τον αδερφό της όμως κατέληξε η ίδια στην φυλακή αφού δεν...ντύθηκε κατάλληλα για την περίσταση.

Ο λόγος για την Κίμπερλι Σενέτε, 23 ετών. Η 23χρονη από την Νέα Ορλεάνη πήγε στο δικαστήριο για να πείσει τον αδερφό της να συμβιβαστεί σε μια δίκη που εκκρεμούσε εναντίον του.

Όταν λοιπόν τον πλησίασε για να του μιλήσει, ο δικαστής Στηβ Γουιντχορστ έριξε μια καλύτερη ματιά στην 23χρονή. Όχι γιατί ήταν καλονή αλλά γιατί το παντελόνι της ήταν μισόκατεβασμένο και από εκεί ξεπρόβαλε το βρακί της. Ο δικαστής θεώρησε την ενδυμασία της Κίμπερλι προσβλητική για τον χώρο που βρισκόταν αλλά και για τον κόσμο και έτσι βρέθηκε η ίδια στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Όταν ο δικαστής την ρώτησε για την εμφάνιση της, η ίδια είπε ότι έβγαλε τη ζώνη της για να περάσει από το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων και ξέχασε να την βάλει ξανά...

Όμως ο κ.Γουιντχορστ φαίνεται δεν πείστηκε και έτσι της επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης για 10 ημέρες και η ίδια κατέληξε πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Τώρα ίσως το ξανασκεφτεί καλύτερα να θα φορέσει και πάλι το ίδιο παντελόνι.

newsit