Η πλαστική της Julia Roberts δεν κρύβεται!


H αριστερή φωτογραφία της Julia Roberts τραβήχτηκε στις 4 Μαϊου 2009 στην California και η δεξιά στις 30 Αυγούστου 2010 στη Χαβάη και η διαφορά ανάμεσα στα δύο στιγμιότυπα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.






H διάσημη πρωταγωνίστρια δεν παραδέχεται ότι έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στο στήθος, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός - δυστυχώς – δεν κάνει ποτέ λάθος. Η φωτογραφία δεν έχει υποστεί την παραμικρή επεξεργασία, τουλάχιστον στο στήθος. Συνεπώς, η...προσθετική είναι γεγονός, αν και η ίδια δηλώνει ότι το θέμα ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την πλαστική επέμβαση στο στήθος της Julia Roberts, με δηλώσεις τους στο περιοδικό Star. Δεν υπάρχει, λένε καμία αμφιβολία ότι στην συγκεκριμένη περιοχή έχει μπει νυστέρι. Εκανε πλαστική, όμως, γιατί να το κρύψει; Δεν είναι και ντροπή. Κι όμως η «Pretty woman» δεν αποκαλύπτεται. Αντιθέτως, πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι η πλαστική δεν είναι κάτι που την αφορά. «Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν πότε θυμώνω, πότε είμαι χαρούμενη, πότε στενοχωριέμαι για κάτι. Εάν επέμβω, ας πούμε στο πρόσωπό μου, όλες αυτές οι αντιδράσεις δεν θα είναι εμφανείς και αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μητέρα τριών παιδιών σήμερα, δύο κοριτσιών πέντε ετών και ενός τρίχρονου αγοριού, η Julia Roberts έχει βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης και όχι της δουλειάς της. Πριν από λίγο καιρό, τα αμερικανικά περιοδικά σχεδόν «οργίασαν», μετά τη διαρροή φωτογραφίας που την απαθανάτιζε με κάτι περισσότερο από… απεριποίητη μασχάλη!