Οι κακομαθημένοι του EuroVoice...

Βρε καλώς τα παιδιά!

Τελικά οι stars όσο κι αν θέλουν να δείχνουν σαν κοινοί "θνητοί", το ψώνιο τους το έχουν!

Δε έμειναν πολλές μέρες μέχρι τη μεγάλη γιορτή του EuroVoice και οι διάσημοι, υπέρλαμπροι προσκεκλημένοι (εύχομαι μόνο να γίνει με μέτρο η χρήση του strass-μην τυφλωθούμε κιόλας οι θεατές από τόση λάμψη!) είπαν να μας παιδέψουν λίγο... Και αυτή είναι μόνον η αρχή!

Η diva του παγκόσμιου πενταγράμμου, Anastacia -φωνάρα, δε λέω- προκειμένου να ενταχθεί στα ελληνική πραγματικότητα και σεβόμενη τους νέους νόμους της Ελλάδας, ζήτησε ρητά και κατηγορηματικά NO SMOKING areas για τα καμαρίνια!

Οι δε security που θα συνοδεύουν την καλλίφωνη τραγουδίστρια θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι μόνο με τα μπράτσα και τους κοιλιακούς τους, καθώς θα κυκλοφορούν αυστηρώς άνευ όπλου. Αχρείαστοι να 'ναι...

Στο καμαρίνι της, ζήτησε να έχει καλής ποιότητας κεριά με άρωμα βανίλια (για τα 10' χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης, πριν βγει στη σκηνή), 6 κουτάκια diet coke χωρίς καφεΐνη (που είναι ό,τι πρέπει μετά από ένα greek souvlaki), 1 μικρό βάζο μελιού Manuka (χωρίς να ξεκαθαρίζει αν το θέλει για να φάει ή για συστατικό στη σπιτική μάσκα απολέπισης που της έχει μάθει η μαμά της), 1 συσκευασία γιαούρτι φράουλα μόνο Activa και 1 συσκευασία Strawberry Yoghurt Drinks μόνο Actimel (γιατί η ενίσχυση του μεταβολισμού, σε κάνει και κορμάρα, εκτός από φωνάρα), και Ελληνικό γιαούρτι total 0% (δηλαδή χωρίς πέτσα!).

Στο δωμάτιό της θέλει έναν ολόσωμο καθρέφτη που πρέπει οπωσδήποτε να μεταφέρεται, (γιατί όπως καταλαβαίνετε, ανάλογα με το φως, "γράφει" αλλιώς το σώμα στον καθρέφτη, οπότε θα πρέπει να τσεκάρουμε όλες τις γωνίες...), οπωσδήποτε DVD player που να παίζει DVD όλων των format, από Ευρώπη, Αμερική και Ασία, (για να βλέπει τα λάθη που έκανε σε παλιότερες συναυλίες και να μην τα επαναλάβει στην Ελλάδα, αφού ξέρει πόσο ...σαρκοφάγα είναι τα ελληνικά ΜΜΕ), καθώς και μία λίστα από τα DVD που παρέχει το ξενοδοχείο. Ακόμα, ζήτησε 8 κουτάκια diet coke χωρίς καφεΐνη, 2 πακέτα Natural Cheese ή Cool Blue Doritos και ποικιλία από πατατάκια (μην τυχόν της πέσει η πίεση), 2 πακέτα μπισκότα Walkers Shortbread, 1 πακέτο M&Ms με φιστίκι, και ποικιλία από σοκολάτες Snickers, Milky Way, Twix (για τις στιγμές υπογλυκαιμίας), καθώς και 1 λίτρο χυμό μήλου (προφανώς για να έχει να κεράσει κανέναν άνθρωπο!).

Η super dupper star Pamela Anderson, δε ζητάει τόσα πολλά. Της αρκούν 3 σουίτες στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα με θέα τον ωκεανό (πού θα τον βρει τον ωκεανό μήτε και ξέρω, καμιά Λαίδη θα τα ξέρει αυτά!) και 2 οπλισμένους σωματοφύλακες στο πλευρό της 24 ώρες το 24ωρο. Επίσης, οι πληροφορίες μου λένε πως η Ζέτα Μακρυπούλια θέλει συνάντηση με την εκρηκτική Πάμελα για να διηγηθούν η μία στην άλλη την εμπειρία τους από το Dancing with the stars! Τρομερό;

Κι εκεί που υπάρχει εδώ και χρόνια ο μύθος πως οι γυναίκες είναι πιο απαιτητικές και πιο παράξενες από τους άντρες, έρχεται ο μάγος της μουσικής, Enrique Iglesias, να τον καταρρίψει!

Το δείπνο που θα σερβίρουν στον Εnrique και την παρέα του, αν δεν είναι σε πορσελάνινα σερβίτσια με επάργυρα μαχαιροπήρουνα, θα τους το φέρει στα μούτρα! Κι ας έχει μέσα τον ακριβότερο χαβιάρι, κι ας λερωθεί και το λινό τραπεζομάντηλο που επίσης απαίτησε, καθότι διασκεδαστής από "τζάκι" (βλ. Julio Iglesias)!

Επίσης, στο menu, θέλει να υπάρχει επιλογή από δύο χορτοφαγικές σούπες, από δύο σαλάτες με dressing, φρέσκια σαλάτα του Καίσαρα χωρίς αντζούγιες, επιλογή από δύο πιάτα με κρέας (βοδινό, κοτόπουλο ή ψάρι – όχι χοιρινό), ένα «ψαγμένο» χορτοφαγικό ορεκτικό (ΟΧΙ απλώς βραστά λαχανικά) - πολύ ξενερουά! - επιλογή από φρέσκα ψωμάκια ντελικατέσεν, καθώς και φρουτοσαλάτα και δύο άλλα κρύα επιδόρπια (εδώ στο... Ελλάντα προτιμάμε γιαούρτι με μέλι, άντε και τίποτα λουκουμάδες με παγωτό! Και πολύ σου είναι!).

Για το ποτό του θέλει μια ολόκληρη συλλογή από παγωμένα αναψυκτικά, διαιτητικά και μη - εξαρτάται από το επιδόρπιο που διάλεξε τελικά νωρίτερα να φάει - εμφιαλωμένο νερό, φρέσκια λεμονάδα, φρέσκο γάλα, κανονικό και light, ζεστό καφέ, αγγλικό τσάι με βότανα, σεβιρισμένο σε κινέζικες πορσελάνες βεβαίως-βεβαίως, γιατί αλλιώς δεν πίνεται!

Τέλος, για το καμαρίνι του, ζητάει 2 μπουκάλια βότκα Grey Goose αποκλειστικά, (ε, Εnrique, άμα είναι να κάνεις "κεφάλι" για να μας τα πεις, δε θέλουμε!), 6 1/5 λίτρα μεταλλικό νερό, με προτίμηση στο Evian (πάλι καλά που δε ζήτησε και τη Μαρούσκα, να του φέρει το Eviaaaan!), 6 παγωμένα αναψυκτικά συμπεριλαμβανομένης Diet Pepsi, 1 μικρή ρίζα από φρέσκο τζίντζερ, 1 σαμπανιέρα με πάγο, καφέ και τσάι, 1 βάζο μέλι,για να μη ζητάει από την Anastacia και τον πει και τζαμπατζή, 1 ηλεκτρικό βραστήρα, 1 αλουμινένιο μπολ μεσαίου μεγέθους, πολύ καθαρό και μία μπάρα σαπούνι! Α! να μην ξεχάσετε τα σερβίτσια να είναι πορσελάνης!

Μωρέ είχανε και στο χωριό τους τέτοια; Αλίμονο στον groom που θα τους πέσει!