Ιερόδουλη η γυναίκα πολιτικού της Αγγλίας




Ο 53χρονος Mike Weatherley είναι ένα από τα νέα κομματικά στελέχη των Τορις επιλογής του David Cameron.
Η γυναίκα του όμως είναι μια εργαζόμενη ιερόδουλη που χρεώνει 70 λίρες την ώρα όπως αποκαλύπτει η Sunday Mirror.
Η 39χρονη βραζιλιάνα Carla δουλεύει σε 3 διαφορετικούς οίκους ανοχής.
Η συγκεκριμένη αποκάλυψη θα ειναι άκρως ντροπιαστική για τον Cameron που στήριξε την είσοδο του Weatherley στο κόμμα.
Ο 2 φορές παντρεμένος Weatherley γνώρισε την Carla πριν 10 χρόνια σε ένα ταξίδι του στο Rio οπου λέγεται ότι από τοτε η Carla ήταν μια ιερόδουλη.
Το 2003 εγκατασταθηκαν μαζι στο Brighton οπου παντρευτηκαν και στην αδεια γάμου το επαγγελμα της Carla εμφανιζεται σαν "οικιακά".
Το περασμένο Φεβρουάριο όμως καθως ο σύζυγος της δούλευε στο κόμμα των Τορις και ετοιμαζε τις προεκλογικές καμπάνιες ενας ρεπόρτερ εφημερίδας εντόπισε την Carla σε ενα studio μασάζ το Sutton Angels στο νότιο Λονδίνο οπου αφού του γθύθηκε και του χόρεψε γυμνή του υποσχέθηκε του συστήθηκε σαν Bea και του ανέφερε τις υπηρεσίες της, 30 λίρες για ανακούφιση με το χέρι, 40 λίρες για στοματικό σεξ με προφυλακτικό και μετά κανονικό σεξ και 70 λίρες για στοματικό χωρίς προφυλακτικό και μετά κανονικό σεξ.
Παράλληλα του αποκάληψε οτι δουλεύει και σε άλλα 2 ανάλογα σπίτια.
Ο Weatherley 2 φορές στο παρελθόν το 2001 και το 2005 εχει θέσει υποψηφιότητα χωρις επιτυχία για το αγγλικό κοινοβούλιο.
Το σίγουρο πάντως είναι οτι αν στη χωρά μας με την <<αγάπη>> που εχει πια ο κόσμος για τους ντοπιούς πολιτικούς μια γυναίκα κάποιου πολιτικού αποφάσιζε να κατέβει στους χώρους του αγοραίου έρωτα θα έκανε εισπρακτική θραύση.

filis104.blogspot.com