Γυμνή ταξιπειρατεία


Μερικά επαγγέλματα έχουν και τα τυχερά τους. Φανταστείτε λοιπόν την ώρα που οδηγείτε ξαφνικά μια δίμετρη ξανθιά να γδυθεί και να απαιτήσει να μεταφέρεται στο σπίτι της κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά...

Μετά από μια δύσκολη μέρα πάνω στο τιμόνι, ένας οδηγός από την Λουιζιάνα ήταν έτοιμος να κλείσει και να πάει να κοιμηθεί, όταν μια γοητευτική 29χρονη του ζητά να την πάει σπίτι της. Ως γνήσιος ιππότης ανάβει τα αλάρμ του και της ανοίγει την πόρτα να μπει στο ταξί.

Λίγα μέτρα όμως πιο.κάτω συνέβη κάτι ασύλληπτο. Η κοπέλα του είπε ότι το σπίτι της ήταν λίγο μακριά… ήθελε να πάει στο μακρινό Μίτσιγκαν. Ο ταξιτζής αρνήθηκε και έτσι η νεαρή σε ένδειξη διαμαρτυρίας γδύθηκε!

Πρόκειται για την Τζένιφερ Γκίλ η οποία τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής απαίτησε κάτι το τόσο τρελό.

Μετά από έντονη λογομαχία ο φουκαράς αναγκάστηκε να κατευθυνθεί στην αστυνομία για να την ξεφορτωθεί. Η 29χρονη όμως δεν ήθελε με τίποτα να βγει έξω από το ταξί.

Ο ταξιτζής αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα μόνος, αλλά μέσα στο πανικό του ξέχασε να πάρει τα κλειδιά του αυτοκίνητου. Έτσι η 29χρονη άναψε την...
μηχανή και έφυγε μονή της, γυμνή όπως ήταν, με το ταξί.

Όπως τονίζει ο αστυνομικός Τζάκ Γούεστ η αστυνομία κινητοποιήθηκε για να την εντοπίσει. Τελικά την βρήκαν λίγα τετράγωνα πιο μακριά να κοιμάται γυμνή μέσα στο ταξί.

Η νεαρή ήταν μεθυσμένη. Την γλύτωσε όμως πολύ φτηνά πληρώνοντας ένα πρόστιμο 75 δολαρίων.

news247