Τρια σημάδια ότι θα… «σκοράρεις»


Δέχεται να την κεράσεις

Ας υποθέσουμε ότι δεν έχεις όρεξη να σκεφτείς ατάκες και βλακείες και καταφεύγεις στο πρωτότυπο κέρασμα σφηνακίου. Ας πούμε ότι αυτή δεν σου γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη, αλλά δέχεται το κέρασμα. Πώς όμως μπορείς να ξεχωρίσεις ότι όντως «ψήνεται» και δεν ανήκει στην κατηγορία γυναικών που τη βγάζουν κάθε... Σου Κου χάρη σε κάποιους καλοθελητές χορηγούς αλκοόλ; Το κλειδί βρίσκεται στις λεπτομέρειες… Χαμογέλασε ναζιάρικα όταν της το προσέφερες; Το ήπιε μαζί σου ή χασκογελώντας με την κολλητή της; («τζάμπα θα τη βγάλουμε και σήμερα»). Και κυριότερο! Μετά από την κατάποση του ποτού, σε ξανακοίταξε, σου μίλησε, σε ευχαρίστησε με νόημα ή τσου; Αν όχι τσου, τότε μπορείς να προχωρήσεις στην επόμενη κίνηση- ελπίζοντας να κάνεις ματ.


Σε κοιτάει στα μάτια

Να το θέσω αλλιώς… Αν δεν γουστάρουμε κάποιον, εκτός του ότι δεν θα καθίσουμε να ακούμε τις μ@λακίες του πάνω από 2 λεπτά (κι αυτά από ευγένεια) σιγά μην τον κοιτάμε και μέσα στα μάτια, σαν 14χρονες ρουβίτσες. Το πιθανότερο είναι να κοιτάμε τον φίλο του λίγο πιο κει και να βρίζουμε την γκαντεμιά που μας δέρνει. Οπότε, αν εκείνη έχει κολλήσει με τα λεγόμενα σου- ίδια κι απαράλλαχτα σε κάθε νέα γνωριμία σίγουρα θα θέλει να κολλήσετε και τα σώματά σας υπό τους ήχους του Barry White


Σου κάνει κομπλιμέντα

Ακόμα κι αν κάνει καλό σχόλιο για το άρωμα σου (μμμ, τι κολόνια φοράς;;) είναι θετικό. Σκέψου το αλλιώς… Αν καταριόταν την ώρα και στη στιγμή που τόλμησες να της πιάσεις κουβέντα, θα της μύριζες κι ωραία; Δεν θα της μύριζες τίποτα, ούτε καν ιδρωτίλα. Η μυρωδιά παίζει μεγάλο ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι, χρόνια τώρα. Καλά, αν αρχίσει τα άμεσα σχόλια για εσένα και την γοητεία σου (ε, μετράς πώς να το κάνουμε) τότε δε νομίζω ότι έχεις ανάγκη να διαβάσεις αυτά για να πάρεις χαμπάρι ότι σου «τρίβεται» ώρα τώρα.

Katse-kala