Γδύστη με τα μάτια σου


Προτού τη βγάλεις κυριολεκτικά από τα ρούχα της, παρατήρησέ τα με τη βοήθεια της στυλίστριας Bella Blissett και μάθε τι θέλει από σένα.
Η Fisher(wo)man
Φοράει: Skinny jeans και ψηλοτάκουνα.
Σκέφτεται: «Δεν έχω τέλειο κωλαράκι!».
Θέλει: Nα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και σου πετάει δόλωμα. Ο ειδικός στην ερμηνεία της γλώσσας του σώματος Allan Pease, που είναι και συγγραφέας του Why Men Need Sex and Women Need Love, λέει: «Οπως οι θηλυκοί χιμπατζήδες στις κάψες τους, έτσι και οι γυναίκες, όταν φορούν ψηλοτάκουνα και κολλητό τζιν, σου δίνουν ξεκάθαρη εικόνα για το σχήμα των γλουτών τους. Καθώς μάλιστα τα τακούνια βγάζουν προς τα έξω τη λεκάνη και κάνουν τα πόδια τους να φαίνονται πιο ψηλά θέτουν σε λειτουργία το συναγερμό σου, που εντοπίζει τα γόνιμα εδάφη». Καθώς λοιπόν βάζεις τικ στα κουτάκια «τέλειος κώλος» και «όμορφα πόδια» στέκεσαι ήδη στην ουρά της τράπεζας σπέρματος και ανυπομονείς να έρθει η ώρα της δικής σου κατάθεσης...
Share/Bookmark




Η κίνησή σου: Δείξε ότι σου αρέσει, αλλά να είσαι συγκρατημένος. «Μία γυναίκα που επιδεικνύει τα γόνιμα εδάφη της δεν σε φωνάζει να τα καταπατήσεις» λέει ο Pease. Στέλνει το μήνυμα ότι είναι διαθέσιμα, αλλά πρόκειται για αποστολή σε πολλαπλούς παραλήπτες. Ξεκίνα με κομπλιμέντα για τα παπούτσια της, μιας και θα περιμένεις τουλάχιστον μέχρι το τρίτο ραντεβού για να εστιάσεις στο κωλαράκι της.
Πονηρό θηλυκό
Φοράει: Μικροσκοπικό κόκκινο φόρεμα.

Σκέφτεται: «Δεν νομίζω να κοιτάς αλλού».
Θέλει: Tην αποκλειστικότητα της προσοχής σου. Για να την κερδίσει ακολουθεί την τακτική της γιαγιάς και της μαμάς της. Η πρώτη φορούσε κορσέδες, ενώ η δεύτερη φορέματα σε άλφα γραμμή. Και οι δύο πάντως επιδείκνυαν τη μέση τους. Το ίδιο κάνει κι εκείνη με το LBD (Little Black Dress) της. Επειδή όμως ξέρει ότι υπάρχει κίνδυνος το μαύρο να περάσει απαρατήρητο φοράει κόκκινο. «Οταν μια γυναίκα τονίζει τη μέση της με ένα φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα της κι έχει κι έντονο χρώμα, αφήνει να εννοηθεί ότι είναι πολύ γόνιμη» λέει ο Robin Dunbar, καθηγητής εξελικτικής ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Η κίνησή σου: Χωρίς να απελευθερώσεις την κουνέλα που κρύβει μέσα της, στόχευσε στα ζωώδη ένστικτά της. Κάνε τη να νιώσει αντικείμενο πόθου εκθειάζοντας τις καμπύλες της. Επειτα, ζήτα της να έρθει μαζί σου στη βόλτα με τους κολλητούς και σύστησέ τη σαν να είναι τρόπαιο κάποιου αγώνα. Ετσι θα σβήσει από τη μνήμη της ότι αρχικά εκείνη είχε το ρόλο θύτη και προς το τέλος της βραδιάς θα σου παραδοθεί σαν ανυποψίαστο θύμα.
Γυναίκα-αράχνη
Φοράει: Στράπλες φόρεμα.
Σκέφτεται: «Πού είναι ο άντρας κυνηγός;».
Θέλει: Nα τη φλερτάρεις όπως παλιά. Ο λόγος που προβάλλει τα κόκαλα του λαιμού της δεν είναι για να σε πείσει ότι είναι μόνο 56 κιλά. «Εκθέτοντας τη σάρκα που αγκαλιάζει τα κόκαλα του λαιμού της χρησιμοποιεί μια δοκιμασμένη και αγνή συνταγή για να τραβήξει την προσοχή σου» λέει η Caroline Cox, ιστορικός μόδας και συγγραφέας του How to Be Adored.
Η κίνησή σου: Πήγαινέ την κάπου που έχει δροσιά ή κλιματιστικό που δουλεύει στο φουλ. Ετσι θα έχεις την ευκαιρία να την αγκαλιάσεις ή να της προσφέρεις το πανωφόρι σου. «Εκεί που η κλείδα της ενώνεται με το στέρνο είναι η πιο πυκνοκατοικημένη από νεύρα περιοχή» λέει ο Thomas Swift, πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας. Κάθε φορά που απλώνεις το χέρι σου προς τα εκεί, άγγιζε απαλά τη βάση του λαιμού της.
Η σεξοβόμβα
Φοράει: Πολύ έντονο V.
Σκέφτεται: «Σπίτι σου ή σπίτι μου;»
Θέλει: Tο σπέρμα σου. Το στήθος της λειτουργεί σαν διαφημιστικό μήνυμα, καθώς δεν είναι τυχαίος ο χρόνος προβολής του. Από μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας φαίνεται ότι τις ημέρες της ωορρηξίας τους, οι γυναίκες ντύνονται πιο αποκαλυπτικά. Κάθε φορά λοιπόν που βγάζει το στήθος της φάτσα-κάρτα, ψάχνει για τον πατέρα των παιδιών της.
Η κίνησή σου: Ακολούθησε το παράδειγμα του Billy Eliot. Οχι, δεν χρειάζεται να γραφτείς στη σχολή μπαλέτου. Φόρα τα παπούτσια του χορού και δείξε ότι έχεις μέσα σου το ρυθμό. Σύμφωνα με τον Dunbar, ο συντονισμός και ο ρυθμός αποτελούν ενδείξεις καλών γονιδίων.


menshealth.gr