Κουλές επιστημονικές έρευνες



Πρόκειται για τις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις που έχουν συνταράξει συθέμελα το σύγχρονο τρόπο σκέψης. Οι δυτικές κοινωνίες θα αλλάξουν ριζικά, μόλις οι πολίτες μάθουν γιατί δακρύζουν τα ποντίκια! Παρόλ’ αυτά, η επιστημονική έρευνα δείχνει να ασχολείται και με πιο ενδιαφέροντα πράγματα, όπως ας πούμε τι το ιδιαίτερο έχουν οι γυναίκες που διαλέγεις και γιατί κάποιες άλλες τις αποφεύγεις. Τώρα, αν εμπιστεύεσαι την κρίση Βρετανών, Αμερικανών ή Ιαπώνων επιστημόνων και όχι τη δική σου, αυτό είναι μια εντελώς προσωπική υπόθεση.

• Φάλαινες με χαυλιόδοντες
Δεν σου έφτανε που τις βλέπεις και κάτι παθαίνεις, μιας και είναι τεράστιες, τώρα θα ξέρεις ότι στην παλαιολιθική εποχή είχαν και χαυλιόδοντες. Αυτό ανακάλυψαν επιστήμονες – ερευνητές παλαιοντολόγοι, αναφορικά με τους προγόνους της σημερινής φάλαινας. Βρήκαν, λοιπόν, ότι υπήρχε ένα είδος που έζησε μερικά εκατομμύρια χρόνια παλιότερα, το οποίο είχε μάκρος σχεδόν 60 πόδια και τεράστιους χαυλιόδοντες στο μπροστινό του μέρος. Δεν ξέρουν ακόμα την χρήση τους, μπορεί να ήταν για να ξεπερνούν τα παχιά στρώματα πάγου, που σχηματίζονταν σε διάφορες πλευρές του πλανήτη. Το βέβαιο είναι ότι το θέαμα θα ήταν μάλλον αποκρουστικό, αν και ταυτόχρονα εντυπωσιακό.

• Κλαίνε τα ποντίκια;
Αν αυτό ήταν το ερώτημα που σε βασάνιζε καιρό, η απάντηση είναι πως ναι, κλαίνε, όπως επίσης και τα παλικάρια (λέμε τώρα). To γιατί κλαίνε, βέβαια, έχει ένα ενδιαφέρον. Όπως ανακάλυψαν ερευνητές του πανεπιστημίου του Τόκιο, το αρσενικό ποντίκι, δίνει μια δακρύβρεχτη παράσταση, προκειμένου να προσελκύσει το θηλυκό. Κυριολεκτικά, με δάκρυα στα μάτια προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια και «λίγα ψίχουλα αγάπης». Μόλις το θηλυκό ενδώσει και αγγίξει το αρσενικό, το κλάμα μπαίνει στο μπαούλο. Οι ερευνητές δεν δίνουν απάντηση αν η συγκεκριμένη μέθοδος φέρνει αποτέλεσμα και στην περίπτωση του αρσενικού ανθρώπου…

• Όχι στις γαζέλες
Εάν αληθεύει το συμπέρασμα που έχουν καταλήξει επιστήμονες του πανεπιστημίου του Albany, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, τότε όλες οι καλλονές που βλέπεις κάθε μέρα και οι οποίες έχουν τα… πιασιματάκια τους, πρέπει να σκίσουν τα… πτυχία τους! Και αυτό γιατί οι άνδρες, λέει η έρευνα, επιλέγουν τις γυναίκες που έχουν μικρά πόδια, λεπτούς γοφούς και μακριούς μηρούς. Άρα, κάτι σαν οδοντογλυφίδα, ας πούμε.


menslounge.gr