Απόψε πεθαίνει η Τρόικα. Παιδί, ένα "Τζακ" στο 4...





Το ντιριντάχτα ΠΑΣΟΚ, η χαρά του μπουζουξή, ότι πιο εμετικά λαικό, τυχοδιωκτικό και αρπακτικότερο μας χάρισε αυτό το Κίνημα, επιστρέφει στην εξουσία 36 χρόνια μετά την ίδρυσή του.

Την ίδια στιγμή που βγαίνουν στη δημοσιότητα οι επιστολές του πρώην μέλους του ΠΑΚ Παντελεήμονα Καρακώστα, με τις οποίες ζητάει τα χρωστούμενα απο τον Κόκκαλη για τις μίζες που πλέρωσε προς διευκόλυνση της Ιντρακόμ και της Siemens, ο Γιώργος Παπανδρέου επαναφέρει το βαθύ ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.


Μετά απο ένα χρόνο στη πρωθυπουργία κι ατέλειωτες ώρες κολύμβησης και κωπηλασίας με το κανό-καγιάκ του, κατάκοπος σύρθηκε ως την ακτή και παρέδωσε τα κλειδιά του Μαξίμου στο βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ.

Είναι λογικό αυτή η κυβέρνηση να οικοδομήθηκε μεταμεσονύχτια με πολύ σκατς, πολλά τηλέφωνα, πολλά μπινελίκια, χνώτα που βρωμάνε ουίσκι, δίψα για εξουσία και εκβιασμούς πάνω και κάτω απο το τραπέζι.

Που είναι ο μεταρρυθμιστής Γιώργος Παπανδρέου μέσα σ όλα αυτά;

Γιατί δεν έβαλε και τον Άκη Τσοχατζόπουλο στη κυβέρνηση; Γιατί δεν φώναξε και τον Γιάννο Παπαντωνίου στο κάδρο; Μήπως του είπαν κι αυτοί "οχι";

Αν ο δειλός Καραμανλής, χρειάσθηκε 4 χρόνια για ν απαξιωθεί, ο διάδοχός του τα κατάφερε μέσα σ ένα χρόνο.

Πρόκειται για προσωπικό του επίτευγμα...