Σοκ στη Ροδόπη από τον ομαδικό βιασμό 36χρονης!

Σοκ στη Ροδόπη από τον ομαδικό βιασμό 36χρονης

Σε ομαδικούς βιασμούς και κακοποιήσεις υπέβαλλαν άγνωστοι μια 36χρονη Βουλγάρα στην περιοχή των Προσκυνητών, η οποία διασώθηκε από τα συνεχόμενα μαρτύριά της, όταν κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία του Δήμου Μαρώνειας. Η γυναίκα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, έχοντας σπάσει ένα απόστημα -απόδειξη των ομαδικών βιασμών τους οποίους υπέστη. Η ψυχίατρος που την εξέτασε αμέσως διαπίστωσε «αποσυνδετική αμνησία», καθώς η γυναίκα δεν μπορούσε σχεδόν να μιλήσει.

Η νεαρή γυναίκα δούλευε ως οικιακή βοηθός σε σπίτια στην περιοχή Κρυονερίου Ροδόπης και Προσκυνητών, όταν έπεσε στα χέρια κάποιων που την κακοποιούσαν συστηματικά και με ξυλοδαρμό την εξανάγκαζαν να εκδίδεται, ενώ της έπαιρναν και τα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ολόκληρο χωριό, οι Προσκυνητές, είχε γνώση της κατάστασης, αλλά κανείς δεν μιλούσε! Ενδιαφέρον για την περίπτωσή της, όμως, έχουν επιδείξει άνθρωποι από τον Δήμο Μαρώνειας, οι οποίοι φροντίζουν να εξασφαλίσουν τη διαμονή της σε ένα κέντρο κακοποιημένων γυναικών, όπου θα έχει υποστήριξη, φροντίδα και θα είναι ασφαλής, χωρίς να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Η περίπτωση της 36χρονής συζητιέται ευρύτατα στο ακριτικό χωριό, αφού βέβαια πήρε την άγουσα για να ερευνηθεί περαιτέρω, να γίνουν μηνύσεις κατ’ αγνώστων αλλά και να εντοπιστούν οι δράστες που την οδήγησαν σ’ αυτό το σημείο.

xronos.gr