Αυτοί που χορεύουν πάνω από τον τάφο του Γκιόλια

Tromaktika... αντανακλαστικά έχει το blog που θέλησε να χορέψει πάνω στον τάφο του Σωκράτη Γκιόλια και πλάσαρε την παρουσία του στο διαδίκτυο ως προϊον μελών της συντακτικής ομάδας του troktikou.

Από το απόγευμα γινόταν ένας χαμός με την προκήρυξη της Σέχτας που εξηγεί τους λόγους της δολοφονίας του Γκιόλια. Στα δελτία ειδήσεων έγινε πρώτο θέμα. Κι όμως στο... tragelafiko (δεν είναι ακριβώς έτσι η ονομασία του, αλλά έτσι είναι στην συνείδηση μου από την στιγμή που χορεύει πάνω από ένα τάφο) θυμήθηκαν να ρίξουν σχετική ανάρτηση στις 10 παρά!!! Μία ανάρτηση που ήταν αναδημοσίευση από το mediablog και αναφερόταν μόνο στα ονόματα δημοσιογράφων εναντίων των οποίων καταφέρθηκε η ΣΕΧΤΑ. Ούτε κουβέντα για τον Γκιόλα οι tragelafikoi.

Χεσμεντέν, ε; Ε, ναι. Την μέρα που αποφάσισαν να πουσάρουν το blog τους, την δήθεν συνέχεια του troktikou, μίλησε η ΣΕΧΤΑ.

Αν εκεί μέσα ήταν έστω και ο τελευταίος από την σύνταξη του troktikou, τότε θα είχαμε αναρτήσεις επί αναρτήσεων για την προκήρυξη.

Σήμερα, πολλά bogs όπως το enimerwsi.com , το trelokouneli.com και το kafeneio-gr.blogspot.com έγραψαν για την απάτη που κάνει το tragelafiko πατώντας στο όνομα και την ιστορία του troktikou.

Οι tragelafikoi αφού όλη μέρα μαε είχαν πρίξει ότι είναι οι συνεχιστές του torktikou έκαναν κωλοτούμπα και άρχισαν τα τροπάρια τύπου "εμείς δεν είπαμε ποτέ κάτι τέτοιο".

Το tragelafiko δεν ξεκίνησε σήμερα. Η πρώτη του ανάρτηση έγινε λίγες ώρες μετά το κλείσιμο του troktikou. Το πρωί του Σαββάτου.

Και ιδού το σχετικό frame που αποδεικνύει τα όσα λέμε:




Έτσι επιβεβαίωσαν απόλυτα το ipanic.gr όταν έγραφε :

" Προσοχή μόνο στους κουτοπόνηρους που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το όνομα του troktikou. Βάζω στοίχημα ότι σε λίγες ώρες θα ξεπηδήσει κάποιος δήθεν κλώνος που είτε θα φέρει παρεμφερές όνομα (αν όχι το ίδιο σε άλλη πλατφόρμα ή με .eu, .net κλπ) είτε θα ισχυριστεί ότι συμμετέχουν άτομα της ομάδας του troktikou. Κάτι μου λέει ότι η ιστορία δεν έχει ακόμα τελειώσει..."

Δείτε το σχετικό ποστ
http://www.ipanicmag.com/2010/07/troktikou.html

Όποιος έχει διαβάσει την ανάρτηση του ipanic.gr για το κλείσιμο του troktikou καθώς και τους "κλώνους", (ή την διαβάσει τώρα) καταλαβαίνει γιατί καταφερόμαστε εναντίων του νέου αυτού blog.

Πόσο άθλιος τρόπος να ξεκινά μία νέα προσπάθεια πατώντας πάνω σε ένα πτώμα και πάνω στον κόπο, τις αγωνίες και τους φόβους εκείνων που έμειναν πίσω...