Aτυχία ρε γ@μώτο


Γράφει ο Ελλην Φορολογούμενος

Μετά την πρόσκληση-πρόκληση που λάβαμε , μέσω της ιστοσελίδας της Ντόρας η κυρία καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες να συμμετάσχουν στη δημιουργία ενός φόρουμ για την Ελλάδα και τους Έλληνες , δηλαδή εμάς !
Και εμείς ως πολίτες αρχικά , αλλά και ως ενεργοί γενικώς και τελικώς αποφασίσαμε να μετέχουμε δεόντως στον διάλογο μετά της θυγατέρας του Μητσοτάκη .
Και γνώσεις έχει η κυρία και εμπειρία σε μεγάλες θέσεις και απόψεις που μπορεί να σε βρίσκουν αντίθετο αλλά , ξέρει να τις στηρίζει . Με αυτόν τον λογισμό και την ευθύνη έκατσα στο PC μου!
Και έτσι άρχισαν τα προβλήματα , αρχικά χάλασαν τα settings του ρούτερ , μετά το antivirus έβγαζε τα κέρατά του, μετά άρχισε να κρασσάρει το OS , στο τέλος απόκαμα ο δόλιος . Έτσι κατέληξα στο εξης συμπέρασμα «καλός ο προβληματισμός, ρε Ντόρα καλός και ο Όμιλος ρε Ντόρα … αλλά άμα έχει πατέρα τον γκαντεμάιστερ* Ντόρα μου........φασκελοκουκούλωστα κρίμα που δεν άκουσα τον προβληματισμό σου ΑΤΥΧΙΑ .

* γκαντεμοδύναμος (Δε μιλάμε φυσικά για έναν απλό γκαντέμη. Μιλάμε για κάποιον γκαντέμη που 'χει πλάκα τα γαλόνια. Το γκαντεμογραφικό του σημείωμα είναι ολάκερος τόμος. Η χρυσή βίβλος των καταστροφών.Τον έχουμε ικανό να κάνει δυνατή κάθε γκαντέμικη δραστηριότητα (πέρα απ' ότι σκεφτούμε ή φανταστούμε) γι αυτό και τον αποκαλούμε και γκαντεμάιστερ).