Ναι, είμαστε προπονηταράδες

Σε ένα ανοιχτό χώρο και δωρεάν μέσο -όπως είναι όλα τα blogs και τα περισσότερα sites- μπορεί να μπει κάθε καρυδιά καρύδι.
Από cool τύπους και τύπισσες που θέλουν να περάσουν λίγο το χρόνο τους ή που είναι διαθετειμένοι να ανοίξουν μία συζήτηση ακόμα κι αν διαφωνούν με τα όσα γράφονται έως αστοιχείωτους που ψάχνουν ευκαιρία (ή έστω να νομίζουν ότι βρήκαν ευκαιρία) για να τα χώσουν.

Αφορμή γι αυτό το ποστ στάθηκε το σχόλιο ενός ανώνυμου (τι... έκπληξη!) ο οποίος με αφορμή την κριτική που ασκήσαμε στον Ρεχάγκελ μετά την ήττα της Εθνικής από την Κορέα μας αποκάλεσε ειρωνικά "προπονηταράδες" και αναρωτήθηκε τι έχουμε να πούμε μετά την νίκη επί της Νιγηρία, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά "μούγκα;"

Προφανώς πάνω στον ζήλο του να μας την πει δεν είδε ολόκληρη ανακοίνωση που έλεγε πως λόγο σοβαρών τεχνικών προβλημάτων το blog θα παρέμενε για κάποιες μέρες χωρίς ανανεώσεις. Μία ανακοίνωση που βγήκε πριν τον αγώνα Ελλάδας-Νιγηρίας.

Δυστυχώς κάποιοι επιλέγουν να είναι επιλεκτικοί και να κρατάνε μόνο ότι τους συμφέρει.

Όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος του σχολίου, η απάντηση είναι απλή. Ναι είμαστε προπονηταράδες. Γιατί αν ο τύπος που σχολίασε παρακολούθησε έστω και λίγο τον νικηφόρο αγώνα της Εθνικής θα έβλεπε ότι ο Ρεχάγκελ έκανε σχεδόν όλα όσα επισημάναμε. Που ήταν και τα αυτονόητα.

Έστειλε πάγκο Χαριστέα, Γιούρκα. Έβαλε από την αρχή Σαλπιγγίδη και Κυργιάκο. Τοποθέτησε δεξιά τον Βύντρα αντί στο κέντρο της άμυνας, χρησιμοποίησε Νίνη.

Και δεν είναι πράγματα που τα είπαμε μόνο εμείς, ούτε διεκδικούμε δάφνες προπονητικής Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι τα ίδια τόνιζαν.

Αλλά όταν κάποιος είναι ανενημέρωτος ή απλά θέλει να στάξει χολή τότε καλά θα κάνει όταν αποφασίζει να την λέει κάπου να σιγουρεύεται πρώτα ότι έχει δίκιο και να έχει τα ούμπαλα να το κάνει με το όνομα του.