Ευθύνες και στην Marfin για τους νεκρους (;)



Η ακόλουθη πληροφορία που σχετίζεται με το κάψιμο (και τους 4 νεκρούς) της Marfin μας ήρθε από αυτόπτη μάρτυρα, που δεν είναι προσκείμενος ούτε στην ακροδεξιά ούτε στους αναρχικούς.

Σύμφωνα λοιπόν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο η τράπεζα ήταν με κατεβασμένα ρολά, κλειδαμπαρωμένη και τίποτα δεν έδειχνε ότι υπήρχαν μέσα άνθρωποι που εργάζονταν.

Φυσικά θα ήταν αδύνατο να βγουν από ένα φλεγόμενο κλειδαμπαρωμένο κτίριο.

Οι ίδιοι που έκαψαν την Marfin, νωρίτερα είχαν πλησιάσει άλλη τράπεζα που ναι μεν δεν λειτουργούσε αλλά υπήρχε ο φύλακας. Οι επιτιθέμενοι είπαν στον φύλακα να φύγει, εκείνος αρνήθηκε και τελικά αποχώρησαν χωρίς να πετάξουν ούτε πέτρα.

Με τις παραπάνω πληροφορίες δεν επιχειρούμε να δικαιολογήσουμε τις πράξεις βίας. Πρέπει όμως να γνωρίζουμε όλους όσοι φέρουν τις ευθύνες και όχι μόνο εκείνους που επιλέγουν να καταδείξουν οι πολιτικοί και τα media.

Το frame προέρχεται από το in.gr όπου σύμφωνα με τα γραφόμενα η Marfin ήταν ανοιχτή. Κάτι που έρχεται σε πλήρη κόντρα με τα όσα ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες.

Ας αναλάβει ένας εισαγγελέας να δει όλες τις πτυχές

Update


H φωτό από την τράπεζα με τους δύο νεκρούς που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του πληροφοριοδότη μας και εκθέτει το ειδησιογραφικό in.gr.
Ρολά κατεβασμένα σαν να είναι κλειστή χωρίς να υπάρχει ψυχή μέσα. Και οι εργαζόμενα να είναι στην πραγματικότητα εγκλωβισμένοι έτοιμοι να καούν σαν τα ποντίκια
Η διοίκηση της τράπεζας δεν φέρει καμία ευθύνη;