Ξεχάσατε ποιός είναι ο Jimmy Jump; Απαράδεκτοι!

Ίσως η καλύτερη στιγμή ever στην Εurovision. Ο διάσημος μπουκαδώρος Jimmy Jump χώθηκε και συνόδευσε τέλεια το χορευτικό στην ive εμφάνιση της Ισπανίας!
Ο τρελιάρης Καταλανός έχει σαν χόμπι του να εισβάλλει σε μεγάλα γεγονότα (κυρίως αθλητικά) με το έτσι θέλω και ας τον κυνηγάνε μετά. Πάντα όμως είναι κόσμιος (όχι σαν κάτι άλλους που κάνουν φασαρίες ή βγαίνουν τσίτσιδοι φέρνοντας μας αναγούλα).

Το όνομα του jimmy Jump είναι συνδεδεμένο και με την Ελλάδα. Στον τελικό του 2004 κι ενώ η Εθνική μας δεχόταν την πιο έντονη πίεση για ισοφάριση από την Πορτογαλία, ο Jimmy μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έκοψε την ροή του παιχνιδιού και έσπασε τα νεύρα του Λουίς Φίγκο πετώντας του μία σημαία της Μπαρτσελόνα (ο Πορτογάλος σταρ είχε φύγει από την Μπάρτσα για την μισητή αντίπαλο Ρεάλ).

Jimmy σε λατρεύουμε. Είσαι πολύ ωραίος.





update
Ρε παιδιά, κάντε μία σωστή ενημέρωση. Οκ δεν θυμάστε από ποιό αγώνα είναι η φωτό του Jimmy Jump με τον Figo (κι ας ήταν ο ιστορικότερος για τον Ελληνικό αθλητισμό). Το ότι φοράει την φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας δεν σας πονήρεψε καθόλου;
Με το να κάνουμε ανάρτηση μόνο για να βάλουμε κάτι που μας είχε διαφύγει δεν κάνουμε δουλειά.