Ποντικοδουλειές


@@ Ποιά οικονομία; Ποιές μίζες; Ποιά φοροδιαφυγή; Άλλο είναι το θέμα της ημέρας. Το προσωρινό κλείσιμο του troktiko, Όλοι με αυτό ασχολούνται. Για το γλείψιμο οι περισσότεροι

@@ Ωραία, για κάποιες ώρες το troktiko δεν ήταν online γιατί η google έκανε έλεγχο ύστερα από καταγγελίες (του Μάκη σύμφωνα με το blog). So what; Δεν ξαναβγήκε στον αέρα μετά από λίγο; Έχετε ιδέα πόσα είναι τα blogs που έχουν "κατέβει" ή έχουν φάει μάσκα; Για να μην πούμε ότι σχεδόν όλοι πέρασαν από έλεγχο. Είναι αυτό λόγος να γκρινιάζουμε ακόμα και σε πολιτικούς; Φουρθιώτη θυμίζει αυτό...

@@ Το troktiko ευχαρίστησε τους bloggers που το στήρηξαν με την εξής ανακοίνωση :
"Μόνο οι παιδόφιλoι δεν στήριξαν...
Eυχαριστούμε όλα τα blogs για την στήριξη τους και να πούμε ότι το μοναδικό που δεν πήρε θέση είναι ένα που έχει καταδικαστική απόφαση για παιδοφιλία. Όχι τέτοιους δεν τους θέλουμε. Ευτυχώς που δεν μας στηρίζουν κάθε λογής παπατζήδες και παιδόφιλοι."

@@Θέση δεν πήραμε. Παπά δεν παίζουμε (εκτός και αναφέρονται στο γνωστό ομώνυμο blog), παιδόφιλοι δεν είμαστε. Και ξέρουμε δεκάδες άλλους σαν κι εμάς. Παρακαλούμε ανακαλέσετε Δεν χρειάζεται να δημιουργείτε εντυπώσεις.

@@ Συγχαρητήρια στον Μάκη. Κάθε του κίνηση είναι βούτυρο στο ψωμί των τρωκτικών που την εκμεταλλεύονται δεόντως για να κάνουν κι άλλο ντόρο. Κι αυτοί δεν του λένε ούτε ένα "ευχαριστώ". Τσ τσ τσ, αχαριστία.