Τα απόλυτα τίποτα που σπιλώνουν υπολήψεις...


@@ Έχουνε ξεφύγει τελείως. Η Τζούλια και ο βαστάζος της Φρουφρουθιώτης άνοιξαν blog και το ονόμασαν site!

@@ Το μίασμα μάλιστα βγαίνει στα κανάλια και λέει ότι η απόλυτη τίποτα αγόρασε και στούντιο για να κάνει διαδικτυακό κανάλι. Αμ δεν φταίνε αυτές. Εκείνοι που τους δίνουν βήμα φταίνε που τους αντιμετωπίζουν σοβαρά.

@@ Έναν Κωνσταντίνο Πανταζόπουλο καταγγέλλει ο Φρου Φρου για το ξύλο που έφαγε στην Μύκονο. Δεν μας δίνεις και το τηλέφωνο του να τον συγχαρούμε; Πανταζόπουλε, δεν έκανες και κανά άθλο (σιγά το δύσκολο να σαπακιάσεις τον... -εδώ γελάμε- μάνατζερ) αλλά ξέρουμε κόσμο και κοσμάκη που θα ήθελε να είναι στην θέση σου.

@@ Ο γνωστός και ως παπούστης βγήκε στην κάμερα με κολάρο και ένα... μακιγιάζ που δήθεν ήταν το πρήξιμο στη μούρη από το ξύλο. Πιο πολύ με το σολάριουμ του Γαβαλά έμοιαζε.

@@ Πάμε πάλι στο τρισάθλιο blog που έστησαν. Αν κρίνουμε από τον τρόπο που μιλάει ο Φρουφρούλης (με αυτό το κακεντρεχές, μισάνθρωπο και γεμάτο κόμπλεξ "αμφιταλαντευόμενος" στυλ) τότε είναι κάπου 90% σίγουρα ότι τις αναρτήσεις τις κάνει ο ίδιος. Ντε και καλά να βγάλει αδερφή θεσσαλονιό παρουσιαστή (μιας και δεν τολμά να πει όνομα δεν θα τον στιγματίσουμε εμείς για τα ψέματα που σπέρνει ο κάθε Ρούλης) και σούπερ πηδι'ολα παρουσιάστρια πάλι εκ Θεσσαλονίκης Κοινός, όποιον δεν τους γλείφει ή δεν τον γουστάρουν κοτσάρουν και ένα παραμύθι για την σεξουαλική του ζωή.

@@ Και καλά, ο Μένος και η Τζούλια είναι πειραγμένοι. Οι δημοσιογράφοι που τους δίνουν βήμα και τους αντιμετωπίζουν σαν να τίποτα σοβαρά πρόσωπα τι δικαιολογία έχουν;