H επιστροφή της Κορμηλά και το κυνήγι του κουτσομπολίστικου θησαυρού

Είναι γεγονός ότι η απόγνωση οδηγεί σε βεβιασμένες κινήσεις. Την απόγνωση την έχουν οι άνθρωποι του Alpha που βλέπουν το μεγάλο ριαλιτο-εγχείρημα τους, το Greek Idol, να πατώνει. Κάτι έπρεπε λοιπόν να κάνουν εν όψει των live. Σου λέει "εδώ τον ήπιαμε με τις οντισιόν που με την παρέλαση τόσων νούμερων θα έπρεπε να σκίζουμε, τι θα κάνουμε μετά;"

΄Ήδη το ισχυρό χαρτί που άκουγε στο όνομα Καρβέλας είχε χαθεί. Χρειαζόταν ένα π΄πρόσωπο που θ τραβούσε την προσοχή του κόσμου αλλά και το ενδιαφέρον των media για να γίνει η απαραίτητη διαφήμιση από τα άλλα κανάλια.

Και αυτό φαίνεται πως το βρήκαν (ή πιο σωστά νομίζουν ότι το βρήκαν) στην Ρούλα Κορομηλά που θα κληθεί να αντικαταστήσει την Άντα Λιβιτσάνου.

Αλήθεια, θυμάται κανείς γιατί η Ρούλα Κορομηλά έπαψε να βρίσκεται μπροστά από το γυαλί; Και μην πείτε για τα προβλήματα υγείας γιατί η tv της σούταρε πριν έρθουν αυτά τα ζόρια.

Θυμάται κανείς πότε έκανε την τελευταία της τηλεοπτική επιτυχία;

Ε, μιας και δεν θυμάστε θα σας πούμε. Η Ρούλα έχει να δει επιτυχία από την εποχή του Bravo. Μία εκπομπή που αν δεν υπήρχε το The 20 του Mega μάλλον δεν θα την θυμόταν κανένας. Αλλά και όσοι την είδαν και την ξαναθυμήθηκαν απορούν με την επιτυχία της. Ήταν όμως άλλες εποχές τότε.

Τα κατάλοιπα της όμως έκαναν πολύ κακό την παρουσιάστρια. Έμαθε μέσα από εκείνη την περίοδο να είναι εκείνη η σταρ των εκπομπών της και όχι οι καλεσμένοι και τα θέματα που είχε να παρουσιάσει.

Το έργο το είδαμε στα πρωινά που έκανε σε Alpha και Star. Αν και οι εκπομπές ήταν πολύ καλά δομημένες, με έξυπνες στήλες, πλουραλισμό και καλό στήσιμο κατάφερνε η ίδια η Κορομηλά να τις ισοπεδώνει με την παρουσίαση της. Τα μονοψήφια νούμερα ήταν φυσικό επόμενο.

Άραγε να έβαλε μυαλό; Δύσκολο το έχουμε.

Βρίσκει ευκαιρία να πει ένα ηρωικό αντίο στην tv; Μπα... αν η εκπομπή πάει καλά θα θέλει κι άλλο. Αν δεν πάει θα βρει κάποιον να διαολίζει όπως έκανε παλιότερα με τον Θέμο και τον Περρή. Τον πρώτο τον αποκαλούσε "ακατονόμαστο" τον δεύτερο τον έκραζε για την εποχή που είχε οικονομικά ζόρια και κυκλοφορούσε με σαγιονάρες. Πως τα έφερε η τύχη; Να δουλεύει γι αυτούς (στο ραδιόφωνο) και ουσιαστικά να υπάρχει στα σοουμπιζικά πράγματα χάρη σε αυτούς. Μέχρι και την στήριξη των περιφερειακών blogs που διαχειρίζονται άνθρωποι της έχει.
Μπορούν όμως αυτά να αποτελέσουν συστατικό για μία επιτυχημένη επιστροφή στο γυαλί; Μπορούν μέχρι το πρώτο επεισόδιο. Μετά ότι είναι να κάνει θα το κάνει μόνη της. Αν είναι και πάλι ο παλιός εαυτός της που ήθελε τα πάντα να περιστρέφονται γύρω της θα βαλτώσει. Αν καταφέρει να υποστηρίξει ένα διαφορετικό μοντέλο παρουσιάστριας, αυτή που δεν κάνει χαζομάρες για να φαίνεται και επιδείξει αξιοπρέπεια τότε θα σώσει την εικόνα της. Γιατί για επιτυχία... χλωμό το κόβουμε.

Και όλα αυτά τα λέμε πριν βγει στον αέρα. Σε λίγες μέρες τα πράγματα είτε θα μας επιβεβαιώσουν είτε θα μας διαψεύσουν. Το σίγουρο είναι ότι δεν το παίζουμε μετά Χριστόν προφήτες.