Βλακεία που γράφτηκε για την Κορινθίου

Την ώρα που έρευνες δείχνουν πως ο κόσμος θεωρεί πιο αξιόπιστο το internet και τα blogs από τον υπόλοιπο τύπο, στο δίκτυο μπαίνουν τυπάκια που στην καλύτερη δεν διαφέρουν σε τίποτα με τους άσχετους των παραδοσιακών media.

Light παράδειγμα, αλλά δεν παύει να είναι δείγμα του τι πάει να δημιουργηθεί, είναι πρόσφατη ανάρτηση σχετικά με την Μαρία Κορινθίου και την ενασχόληση της με το τραγούδι.

Με τίτλο "Και αυτή θα το ρίξει στο τραγούδι;" και "ανάλυση"-σχολιασμό "Στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού, για το αν θα πάει στην εκπομπή να τους το τραγουδήσει είπε όχι...."Ε ρε παιδιά εγώ ηθοποιός είμαι, θα πηγαίνω από εκπομπή σε εκπομπή να το τραγουδάω;" Και τότε τι το βγάζεις χρυσή μου; Κάτι έχει μπερδέψει το κορίτσι μας"... μάλλον τα έχουν μπερδέψει στην γυναικεία ιστοσελίδα που υπιτίθεται βγάλανε το λαβράκι και κάνανε "έξυπνο σχολιασμό.

Δεν αποφάσισε ξαφνικά η Κορινθίου να γίνει τραγουδίστρια. Το κάνει εδώ και κάτι χρονάκια σαν μία extra δραστηριότητα Το ότι δεν τρέχει στα μπουζούκια δεν σημαίνει ότι δεν έχει έφεση σε αυτό. Και φυσικά δεν χρειάζεται να παίρνει σβάρνα τις εκπομπές για να πει ένα τραγούδι.

Και σαν απόδειξη το ότι η ενασχόληση της με την μουσική δεν είναι κάτι νέο (το ακούτε κύριοι που κάθε τρεις και λίγο ανακαλύπτετε την Αμερική;) πάρτε και το video clip από το soundtrack της ταινίας Deep End όπου τραγουδούσε η Μαρία Κορινθίου.