Ο πορνοστάρ που δεν "εζμπρωξε" την Τζούλια



Βρε τον κακομοίρη... Έκανε ολόκληρο ταξίδι από την Γαλλία (παρέα με τον Ίαν Σκοτ) για να "φυστικώσει" την Τζούλια κι εκείνη δεν του έκατσε...
Ο λόγος για τον Τόνι Καρέρα. Σύμφωνα με τα γραφόμενα του Ιαν Σκοτ, στην τσόντα με την Αλεξανδράτου επρόκειτο να υπάρχει μία σκηνή με τρίο όπου ο Τόνι Καρέρα θα έκανε τον τρίτο της παρέας. Όμως, σύμφωνα πάντα με τον Σκοτ, όταν έφτασε εκείνη η ώρα (και μάλλον ο Καρέρα θα ήταν ντούρος και μελανιασμένος) η Τζούλια σηκώθηκε, πήρε τα ρούχα της κι έφυγε.

Αυτά ισχυρίζεται ο γνωστός πια και στην κουτσή κυρα Μαρία Γάλλος πορνοστάρ. Εμείς είπαμε να δούμε πως είναι αυτό ο τύπος. Και ιδού μία φωτό του. Δείτε την (έλεος... τι φάτσα... λογικό ήταν να την κοπανήσει η Τζούλια - αν έγιναν έτσι τα πράγματα) και μετά διαβάστε την συνέχεια... γιατί κάτι δεν κολλάει.


Έτσι όπως τα είπε ο Ίαν Σκοτ, προκείπτει ότι ήταν ο μόνο που... έζμπρωξε και πως τα πάντα έγιναν σε ένα μόλις γύρισμα. Αν τα γυρίσματα είχαν κρατήσει δύο μέρες θα μπορούσε να εξηγηθεί εύκολα η διαφορά... τριχοφυίας ανάμεσα σε σκηνές. Θυμίζουμε ότι ο παρτενέρ της Αλεξανδράτου σε μία σκηνή ήταν... αρκούδος και στην άλλη καλοξυρισμένος. Αν, λοιπόν, τα γυρίσματα είχαν κρατήσει δύο μέρες θα είχε τον χρόνο (για την όρεξη δεν ξέρουμε) να κάνει μια αποτριχοσούλα. Αλλά να διέκοψε για ρίξει ένα κερί λίγο χλωμό το κόβουμε. Μία ανακολουθία σε αυτά που ισχυρίζεται ο Ίαν με τα γεγονότα υπάρχει.

Εμείς είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να υπήρχαν δύο παρτενέρ (πριν καν βγει στην φόρα το όνομα του ιαν Σκοτ - εδώ είναι και το σχετικό λινκ με φωτό http://www.ipanicmag.com/2010/03/blog-post_6543.html).
Τώρα με την εμπλοκή του ονόματος του Καρέρα (κι ας λέει ο Ίαν ότι πήγε, είδε κι έμεινε με το... στο χέρι) πάλι περιπλέκεται η κατάσταση.