Ψάχνουν από τώρα δουλειά


Περισσότερα από 60 βιογραφικά, μαζεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες στα γραφεία του Star.
Περισσότεροι από 60 συνάδελφοι, που γνωρίζουν ότι σύντομα θα μείνουν χωρίς δουλειά, έχουν φροντίσει να προωθήσουν τα προσόντα, την εμπειρία και την προυπηρεσία τους στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.
Όλοι τους, αν και εργάζονται ακόμα στις μεσημεριανές εκπομπές του Alter (τις καθημερινές, όχι του Σαββατοκύριακου), ξέρουν πως το μέλλον τους διαγράφεται...γκρίζο, αφού είναι κοινο μυστικό, πως το κανάλι του Περιστερίου, δε θέλει να δώσει το "πράσινο φως" σε αυτές τις εκπομπές στη νέα σεζόν.

Ακούγεται και γράφεται ότι η Φαίη Σκορδά, δε θα ανανεώσει διότι έχει βάλει πλώρη για...άλλες πολιτείες, ενώ για τη Βάσια Λόη, επικρατεί σιγή ιχθύος. Εκείνη που μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τη μεγαλύτερη σιγουριά, είναι η Σταματίνα, η οποία ππερασε με επιτυχία τις φετινές εξετάσεις της - μόνο τις εξετάσεις της ΕΣΗΕΑ, δεν κατάφερε να να περάσει η έρμη...
Είμαι σίγουρη βέβαια, ότι οι κυρίες αυτές, ότι και να αποφασίσουν, θα τον βρούν το δρόμο τους. Για τους εργαζόμενους είναι που ανησυχώ. Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στην αγορά εργασίας, θα είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθούν...Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!!