Μίνα Ιορδανίδου: "Δεν έχω όρια στο σεξ"





Μίνας ιορδανίδου... συνέχεια! Βρήκαμε την φωτογράφιση και την συνέντευξη που είχε κάνει για το περιοδικό Out Of Limits και σας το παρουσιάζουμε χωρίς περικοπές...


Η Μίνα Ιορδανίδου γδύνεται γιατί γουστάρει το κορμί της και αισθάνεται υπέροχα όταν διεγείρει τα ανδρικά ένστικτα με τις καυτές της αναλογίες. Μας εύχεται τα καλύτερα για την καινούργια χρονιά και μας κάνει δώρο το ασυγκράτητο πάθος της για το σεξ. Η κρίση, όπως λέει, δεν πρέπει να μας επηρεάσει, γιατί η ζωή κρύβει χαρές που δεν πρέπει να χάνουμε. Εμείς συμφωνούμε και πέφτουμε με τα μούτρα για να τις απολαύσουμε μαζί της.

-Πες μας δυο λόγια για τη ζωή σου και την πορεία σου μέχρι σήμερα.

Γεννήθηκα στην Αμερική και μεγάλωσα στην Ελλάδα. Στα 16 μου δέχθηκα πρόταση από το πρακτορείο Elite Model Look, ενώ βρισκόμουν στο Μόναχο για διακοπές, και κάπως έτσι ξεκίνησε η σταδιοδρομία μου στο χώρο της μόδας. Τα πράγματα ήταν δύσκολα στην αρχή αλλά με επιμονή κατάφερα να καταξιωθώ. Με αυτό ασχολούμαι μέχρι σήμερα, ενώ έχω σπουδάσει και Αγγλική Φιλολογία.



-Σε ποιον διάσημο θα ήθελες να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα με κατάληξη ένα ή περισσότερα βράδια στο κρεβάτι του; Ξέρεις, η φαντασίωση με μια σέξι δασκάλα είναι απωθημένο όλων των ανδρών.

Αν ο Brad Pitt δεν ήξερε αγγλικά και μιλούσε κινέζικα, τότε θα του έκανα μάθημα ευχαρίστως. Είναι ,όπως καταλαβαίνεις, και δική μου φαντασίωση και πρέπει να σου πω ότι την έχω πραγματοποιήσει με έναν άνδρα της showbiz, αλλά δεν θα σου πω το όνομά του για ευνόητους λόγους.

-Μάλιστα… Και πώς ήταν;

Φανταστικά. Τον είχα γνωρίσει σε ένα πάρτι κοινού μας φίλου και μου ζήτησε να τον βοηθήσω με την προφορά των αγγλικών για ένα ρόλο. Oops, μόλις αποκάλυψα ότι ήταν ηθοποιός! Anyways… Μου άρεσε πολύ σαν άνδρας και πραγματικά ήθελα πάρα πολύ να γίνει κάτι μεταξύ μας.

-Πώς τελικά έγινε; Αποκάλυψέ τα όλα!

Ένα βράδυ βρεθήκαμε σπίτι του για το μάθημα κι εκείνος με κοιτούσε μέσα στα μάτια με πολύ μεγάλο θαυμασμό, που με κολάκευε εξαιρετικά ως γυναίκα.

-Δεν τον αδικώ…

Κάποια στιγμή μου ζήτησε να προβάρουμε ένα κομμάτι του ρόλου του από μία ερωτική σκηνή και κατάλαβα αμέσως ότι ήθελε κάτι περισσότερο από μένα. Έλεγε τα λόγια του με τόσο αληθινό πάθος που πραγματικά έμεινα άναυδη και αποφάσισα να μπω κι εγώ στο ρόλο της συμπρωταγωνίστριας και να ζήσω τη στιγμή στο έπακρο. Τον άφησα να με αγγίξει και ερεθίστηκα τόσο πολύ που άφησα στα χέρια του και ζήσαμε το πάθος μιας ταινίας στην πραγματικότητα.



-Με ποιον τρόπο ερεθίζεσαι στα προκαταρκτικά;

Συνήθως μου αρέσει να υπάρχει μια ρομαντική ατμόσφαιρα και ένα καλοστημένο σκηνικό από τον άνδρα, ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν είναι μόνο το κορμί μου αυτό που θέλει, για μια ξεπέτα, αλλά ότι με γουστάρει πραγματικά και θέλει να ικανοποιήσει κι εμένα.

-Άρα ένας άνδρας περνάει από τεστ πριν του δοθείς.

Φυσικά. Η γυναικεία μου φύση δε μ’ αφήνει να είμαι εύκολη. Θέλω να έχει τον τρόπο του ο άλλος.



-Ποιο είναι το στιλ του άνδρα που γουστάρεις;

Ο άντρας που μπορεί να με ρίξει στο κρεβάτι πρέπει να είναι ώριμος και γυμνασμένος. Θέλω να μπορώ να κερδίσω πράγματα όταν είμαι στο πλευρό του. Να συζητώ και να μαθαίνω από αυτόν πράγματα. Ο άντρας-τσιχλόφουσκα είναι το χειρότερό μου.

-Συνεπώς από το πακέτο μπορούν να λείπουν τα χρήματα.

Όχι βέβαια. Το πακέτο σημαίνει πακέτο. Ο άντρας που έχει αξιώσεις να απολαύσει το κορμί μου οφείλει να είναι πλούσιος κι επιτυχημένος. Έτσι, μόνο, μου αποδεικνύει ότι είναι σημαντική προσωπικότητα.

-Καταλαβαίνω ότι οι φιλοδοξίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για σένα. Ποιες είναι οι δικές σου;

Πράγματι, μου αρέσει να κάνω σπουδαία πράγματα και θέλω να πραγματοποιήσω πολλά όνειρα ακόμη. Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση και να αποκτήσω μια δική μου εκπομπή. Έχω εμπειρία σε αυτό καθώς έχω συμμετάσχει στο πρωινό του AΝΤ1 και του MΕGA.



-Πώς τη φαντάζεσαι;

Θα ήθελα να έχει ως θέμα το σεξ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε σχέση μ’ αυτό.

-Ακούγεται ενδιαφέρον και καυτό. Θέλεις λοιπόν να είσαι πάντοτε η πρωταγωνίστρια του σεξ…(γέλια). Πες μου αν θέλεις να κυριαρχείς στο κρεβάτι και πώς το καταφέρνεις.

Το παιχνίδι της εξουσίας στο κρεβάτι είναι το αγαπημένο μου. Γουστάρω την κυριαρχία και προτιμώ να την εκφράζω με διάφορους τρόπους. Την τελευταία φορά που είχα κέφια έδεσα τον σύντροφό μου και έδωσα ρεσιτάλ στο κορμί του.

-Το σκηνικό θέλει ανάλυση. Ok, τον έχεις δεμένο. Από ποιο σημείο του κορμιού του ξεκινάς τη φάση;

Μμμμ… Θέλεις να γίνουμε πρόστυχοι και πικάντικοι αλλά γουστάρω. Δεν αρχίζω ποτέ από το επίμαχο, όσο κι αν θέλω να απογειώσω το όργανό του εκείνη τη στιγμή. Μου αρέσει να σας ταλαιπωρώ λιγάκι εσάς τους άνδρες γιατί έτσι βγάζετε τον καλύτερό σας εαυτό. Τα προκαταρκτικά τα γουστάρω μόνο όταν είναι βασανιστικά λάγνα για εκείνον. Διεγείρω πρώτα όλες του τις αισθήσεις και αγγίζω με το δικό μου μοναδικό τρόπο όλο του το κορμί. Για να ταραχθεί ολόκληρος, βρε παιδί μου.



-Σου αρέσει να μας φθάνεις στα όρια δηλαδή. Πες μου ποια είναι τα όρια για σένα στο σεξ;

Δεν έχω όρια. Είμαι Out of Limits γυναίκα και το αποδεικνύω έμπρακτα, νομίζω.

-Δεν θα ήσουν η επίσημη λατρεία αυτού του τεύχους άλλωστε. Θέλω να μου περιγράψεις την απόλυτη Out of Limits φάση για σένα. Σε loft στον 25ο όροφο ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη ή σε μια σοφίτα;

Είσαι μέσα στο μυαλό μου. Γουστάρω και τα δύο τρελά γιατί τα έχω ζήσει.

-Για πες… Με ιντριγκάρεις.

Σε ένα ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη, για να δω κάποιους φίλους, μετά από ξέφρενο clubbing κατέληξα με τον κολλητό ενός φίλου μου στο διαμέρισμά του και κάναμε έρωτα με θεά όλο το Manhattan. Ήταν υπέροχα. Εκτός του ότι εκείνος ήταν πολύ ωραίος άνδρας, η φάση ήταν καταπληκτική, γιατί όπως σου είπα το σκηνικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για μένα. Όσο για τη σοφίτα δέχομαι να είναι μόνο σε κάποιο σαλέ της Ελβετίας και όχι μια οποιαδήποτε σοφίτα. Στην Αράχωβα έχω πάει πολλές φορές με τους συντρόφους μου για weekend και έχω να θυμάμαι πολλές ρομαντικές αλλά και πιο παθιασμένες στιγμές δίπλα στο τζάκι.

-Δεν μπορεί, όμως, να μην υπάρχει στη ζωή σου χώρος για ακραίο σεξ με περισσότερους από έναν άνδρες, για παράδειγμα, να απολαμβάνουν το κορμί σου;

Δεν έχει τύχει αλλά δεν θα έλεγα «όχι» σε κάτι ακραίο με παρέα, αν η παρόρμηση της στιγμής με οδηγούσε σε κάτι τέτοιο. Οι προϋποθέσεις μου όμως είναι πάρα πολλές και δεν θα σου τις πω για να κρατήσω το μυστήριο…(γέλια)