Τι ξεχνάνε να πουν στο Θέμα;


Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το βασικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος σχετικά με τις επιπτώσεις του ΔΝΤ.

Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι βλέπουμε με το ίδιο μάτι το δεύτερο θέμα που ρίχνει χαρακτηρίζει εγκληματία τον πρώην πρωθυπουργό. Ότι ο Καραμανλής φέρει ευθύνες για τα όργια μιζών και σκανδάλων (ακόμα κι αν δεν γνώριζε δεν τον απαλλάσσει καθώς όφειλε να ελέγχει τους συνεργάτες του) δεν το αμφισβητούμε

Οφείλουμε όμως να βλέπουμε και τα πράγματα όπως είναι. Και προεκλογικά ο Καραμανλής ήταν ο μόνος που είπε την αλήθεια. Είχε τα κότσια να πει ότι θα μπαίναμε σε δύσκολη περίοδο και πως θα έπρεπε να παρθούν μέτρα. Την ίδια ώρα ο Παπανδρέου έλεγε "λεφτά υπάρχουν" και πως δεν θα παρθούν νέα μέτρα. Ακόμα και το ΦΠΑ που τόνιζαν ότι δεν θα ανέβαινε. Τελικά το αύξησαν κατά 2 μονάδες και όχι μία (που ήταν και η ερώτηση των δημοσιογράφων).
Είναι εύκολο να ρίχνουμε όλη την ευθύνη στους πρώην την ώρα που βγαίνουν σκανδαλώδεις αποκαλύψεις για αυξήσεις στους μισθούς των golden boys και το θέμα να περνάει στα πολύ χαλαρά από τα media.

Ας μην κοροϊδευόμαστε, πρώην και νυν αποδεικνύουν ότι είναι όλοι τους τα ίδια σκ@τ@. Και τα media επιλέγουν το καζανάκι της τουαλέτας που θα τραβήξουν για να φύγουν οι μυρωδιές.