Ήταν που ήταν ρόμπες, τώρα με την Τζούλια έγιναν και ξεκούμπωτες.

@@ Αν μη τι άλλο το ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου παίζει ακόμα και με την Βουλή για να κάνει ντόρο γελοιοποιεί όλο το κοινοβούλιο

@@ Το ερώτημα είναι "ποσο πιο πολύ το γελοιοποιεί";

@@ Όχι περισσότερο απ όσο έχει γελοιοποιηθεί μόνο του, λέω εγώ. Απλά τώρα φαίνεται περισσότερο γιατί η Τζούλια είναι ένα θέμα που αυτές τις μέρες πουλάει ακόμα κι αν κάτσει σε ένα παγκάκι να φάει παγωτό.

@@ Και πως έχει καταφέρει να γελοιοποιηθεί μόνο του; Με δύο βασικούς διαφορετικούς τρόπους. Ο ένας έχει να κάνει με την αχρηστία, την ανοργανωσιά, τις μίζες, τις συγκαλύψεις και τα ψέματα των πολιτικών. Ο άλλος έχει να κάνει με την εμμονή αρκετών πολιτικών να γίνουν σταρ του lifestyle "ρεπορτάζ" και η... απόσπαση τους από την πολιτική στην showbiz.

@@ Να κάνουμε ανάλυση για τα όργια της προηγούμενης κυβέρνησης είναι λίγο βαρετό. Έχουν χιλιοειπωθεί. Σαν τους πεινασμένους που έτρεξαν να μασαμπουκιάσουν ότι προλάβαιναν.

@@ Για τους νέους τι να πούμε; Το ίδιο τροπάριο με τους προκατόχους. "Παραλάβαμε χάος" λένε ουσιαστικά και μας σκίζουν στους φόρους. Μέχρι πότε θα έχει πέραση αυτό το σενάριο δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω πολύ καλά είναι ότι ο Παπανδρέου στην προεκλογική εκστρατεία έλεγε ότι δεν θα μπουν νέοι φόροι, ότι δεν θα αυξηθεί το ΦΠΑ ενώ τόνιζε "λεφτά υπάρχουν". Μέχρι που έγινε πρωθυπουργός και είπε σε ομιλία του στην βουλή "Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν". Η ιστορία μετά είναι γνωστή.

@@ Όταν κάποιος λέει ψέματα πως τον χαρακτηρίζουμε; Αλήτη; Λαμόγιο;

@@ Πάμε τώρα στο άλλο άκρο της Βουλής. Όταν φτάνουμε στο σημείο να πρέπει ένα βουλευτής να χρησιμοποιήσει στην ομιλία του την Τζούλια Αλεξανδράτου για να ακουστεί η γνώμη του, αυτόματα κατεβαίνουμε ένα ακόμα level. Ναι, οκ, ας πούμε ότι φοροδιαφεύγει η Τζούλια; Δηλαδή φταίει μία πορνοστάρ για την κατάντια της χώρας; Γιατί δεν βγήκε να πει ότι φοροδιαφεύγει ο "χ" επιχειρηματικός κολοσσός; Αστεία πράγματα. Καλά κάνει η Τζούλια και τον εκμεταλλευεται για να κάνει κι άλλη διαφήμιση γύρω από το όνομα της.

@@ Όταν βλέπουμε μία βουλευτή να τρέχει σε reality τύπου Dancing with the Stars δεν είναι γελοίο; Και μην ακούω τα περί "φιλανθρωπικού χαρακτήρα" της εκπομπής. Αν θες να το παίξεις φιλάνθρωπος κάνε μία δωρεά σε ίδρυμα. Άσε τους καλλιτέχνες να χορεύουν.

@@ Όταν βλέπουμε τον Άδωνι να νοιάζεται για το κοστουμάκι που θα βάλει για να συνοδέψει την σύζυγο του στην εκάστοτε εκπομπή που θα βγει... τι;

@@ Όταν βλέπουμε αρχηγό κόμματος να βγαίνει σε κουτσομπολίστικες εκπομπές και να μιλάει για την εποχή που ήταν body builder... τι;

@@ Όταν βλέπουμε βουλευτές να φωτογραφίζονται με τις οικογένειες τους για lifestyle περιοδικά και να μιλάνε για την ζωή τους... τι;

@@ Ε ναι λοιπόν. Μετά από όλα αυτόα καταλλήγω στο ασφαλές συμπέρασμα. Η Τζούλια φταίει για όλα.

@@ Δεν είναι πλάκα. Ούτε ειρωνεία. Η Τζούλια φταίει Γιατί με τις μεθόδους της κάνει την ρομπιά να φανεί περισσότερο Γιατί αν υπήρχε η στοιχειώδης σοβαρότητα (όχι σοβαροφάνεια) δεν θα τολμούσε καμία Τζούλια να παίζει με τους θεσμούς.

@@ Ναι, φταέι η Τζούλια γιατί απλά ξεκούμπωσε τις ρόμπες (έστω και άθελα της, έστω και μέσα στην λαλακία της).