Αυτό είναι που λένε "@ρχ...α εξώφυλλο. Α, ναι, έχουμε μερικές παλιές αλλά ενδιαφέρουσες ιστοριούλες...

Τα θέματα υγείας οφείλουμε να τα βλέπουμε με σεβασμό. Όταν όμως έχουν περάσει τότε μπορούμε να έρθουμε στα ίσα μας και να αφήσουμε την ασυλία. Κάνουμε μία μικρή παρένθεση και σας προτείνουμε να δείτε το άρθρο στο http://adena-gr.blogspot.com/2010/04/blog-post_8574.html

Αφού πούμε ότι συμφωνούμε, πάμε στα δικά μας...

Η Λιάνα Κανέλλη, υπουργός του ΚΚΕ προφανώς θέλει να μας πει ότι εκδίδει ένα περιοδικό με... @rxidi@! (αν και ο αγαλματένιος τύπος είναι ολίγον τι φίφας)

Το εν λόγο έντυπο το ξεκίνησε το 1996, την ίδια περίοδο που είχε κάνει την περιβόητη συνέντευξη στην Δήμητρα Λιάνη (ο Ανδρέας ζούσε ή πιο σωστά φυτοζωούσε ακόμα). Μία εποχή που πάλευε να πείσει ακόμα και τους μαθητές της στην σχολή δημοσιογραφίας ότι η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη δεν ήταν στημένη. Η αλήθεια είναι ότι έπεισε μία μαθήτρια (η δημοσιογραφική της τύχη της αγνοείται από τότε).

Καλύτερη τύχη είχε με το περιοδικό. Έπεισε πολλούς μαθητές να εργαστούν τσάμπα -σαν εργασία για τη σχολή- για να γίνει εκείνη εκδότρια. Όχι δεν χρειάστηκε να πείσει κανέναν με το μαραφέτι που έφερε στην ζώνη της. Είχε καλό λόγο κι έπειθε εκείνους που χαρακτηρίζουν τον μέσο Έλληνα ψηφοφόρο. Η δημοσιογραφική τύχη όλων εκείνων αγνοείται. Εκείνοι που επέλεξαν το La Cartrier από την τάξη της, έγιναν εν τέλει δημοσιογράφοι, με πορεία χρόνων πια και με δουλειές σε μεγάλα συγκροτήματα .

Πάντως οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε κάτι: μιας και κάπνιζε ακόμα και την ώρα της διδασκαλίας έδινε άδεια και στους μαθητές να τραβάνε τις τζούρες τους.

Είπαμε το καλό ε;
Ε, ας πούμε και κάτι άλλο. Η σημερινή βουλευτίνα του λαϊκού και προοδευτικού κόμματος έκανε μία ξήγα με τους μαθητές. Έτσι και διέρρεε κάποιος κάτι που γινόταν στην τάξη στα media, θα του έκοβε τα πόδια.

Τι κρίμα να μην είχε βγει τότε αυτό το τεύχος του Νέμεσις που βλέπουμε στην φωτό. Όλο και κάποιος θα πεταγόταν και θα της έλεγε "θα μας κλάσεις το εξώφυλλο".

Γιατί τα λέμε τώρα όλα αυτά; Γιατί πολύ τσουρέκια μας τα έχουν κάνει οι δεξιότσεποι αριστεροί. Που έχουν το θράσος να λένε ότι τα δημόσια νοσοκομεία θα γίνουν σαν τα ιδιωτικά όταν έρθει το ΚΚΕ στην κυβέρνηση. Αφού δεν πρόκειται να έρθει... Ε ρε δούλεμα.
Και να μην ξεχνάμε και την δημοκρατκότατη "προειδοποίηση"...
Βρε ουστ όλοι σας.