H Τζούλια στην Ανάσταση

H γελοιότητα της εβδομάδας. Ή πιο σωστά η γελοιότητα της Μεγάλης Εβδομάδας. Η Τζούλια Αλεξενδράτου, η νέα βασίλισσα της τσόντας πήγε στην εκκλησία να... απολαύσει το τροπάριο της Κασσιανής (u know, η "εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή"). Και πήγε... undercover με μαύρη περούκα για να μην την πάρουν χαμπάρι. Βέβαια όταν θες να πας κάπου ιγκόγκνιτο φροντίζεις να καλείς το Star.

Με αυτούς τους τρόπους προσβάλλουν τα Θεία. Γιατί εδώ έχουμε μία γκόμενα που χρησιμοποιεί τους θεσμούς, τις παραδόσεις, την θρησκεία για να διαφημιστεί λίγο πριν γυρίσει την νέα τσόντα της.
Δεν προσβάλλουν οι ραδιο αρβύλες που κάνουν κριτική στους παπάδες, δλδ τα πρόσωπα. Όλοι αυτοί που αντιδρούν στον Κανάκη και την παρέα του, τους είδαν ποτέ να κοροϊδεύουν τον Ιησού ή τους Αγιόυς ή την Θρησκεία; Όχι, τους παπάδες έκριναν και κατέκριναν.
Αντίθετα η μαντάμ Αλεξανδράτου με συνένοχους τον μάνατζερ της (εδώ γελάμε) Μένιο Φουρθιώτη και το κανάλι που σιγοντάρει κάθε κίνηση της έπαιξαν με τα ιερά και τα όσια για να κάνουν ένα θέμα, για να γεμίσουν με μερικά λεπτά τον τηλεοπτικό χρόνο τους.

Και για να τους βγάλουμε από τον κόπο να τρέχουν Πασχαλιάτικα να στήνουν και νέα θέματα τους δίνουμε σε μοντάζ την Τζούλια να πηγαίνει να λάβει το Άγιο Φως.