Το μετέωρο πήδημα της Τζούλιας

@@ Λοιπόν, το ξεσκίσαμε το ζήτημα με την Τζούλια... Ότι και να πείτε έχετε δίκιο. Αλλά μάλλον δεν θα πείτε αφού όλοι (ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία) ασχοληθήκατε με την πάρτη της.

@@ Η κατάσταση μάλλον έχει πιο πολύ πλάκα παρά κάβλα. Όπως και να έχει μια χαρά της έκατσε της νεαρής είναι πολλά τα φράγκα. Ειδικά να τα πήρε με ποσοστά επί των πωλήσεων, όπως ακούγεται.

@@ Αυτό που είναι πιο γελοίο όμως είναι η προσπάθεια να πείσει ότι δεν συμμετείχε σε τσόντα και τα υπονοούμενα ότι είναι προσωπικό υλικό που βγήκε χωρίς την έγκριση της.

@@ Μέχρι και πως η υπόθεση πήρε την δικαστική οδό είπε. Την ίδια ώρα αυτό το υποπόδιο που κουβαλάει, ένας λίγο λοξός και δήθεν δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στα μίντια. Τι είπε; Ότι μόλις κυκλοφόρησε το dvd η Τζούλια έγινε ένα ράκος...

@@ Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Η δουλειά είναι πολύ επαγγελματική. Το καρφώνει και ο ένας εκ των συμπρωταγωνιστών της ο Ίαν Σκοτ. Στην σελίδα του πορνοστάρ στην Wikipedia λέει ξεκάθαρα ότι παίζει μαζί της σε παραγωγή της Sirina.


@@ Αν θα έπρεπε να στεναχωρηθεί για κάτι η Τζούλια θα ήταν που δεν ζήτησε ακόμα περισσότερα λεφτά...

@@ Ίσως και για το ότι η ερμηνεία της ήταν κωμικοτραγική. Οι κραυγές της θύμιζαν περισσότερο κάποια που της έρχεται αναγούλα παρά κάποια που είναι μέσα στην ηδονή.

@@ Επίσης χρειάζεται οπως και δήποτε ένα φρεσκάρισμα στο λεξιλόγιο της. Μαλάκα ανέβαζε μαλάκα κατέβαζε τον παρτενέρ της. Στο τσακίρ είπε "τι π0ύτσα είναι αυτή" (αν και λίγο πριν έλεγε "δεν καταλαβαίνω τίποτα")

@@ Βέβαια υπάρχει και μία μεγάλη απογοήτευση. Αν και έλεγε n camera ότι ήθελε να τον φάει κι από πίσω, τελικά κάτι τέτοιο δεν είδαμε ποτέ. Πολύ αντι-επαγγελματιάς αυτός ο Ίαν ρε παιδί μου. Η κοπέλα ήταν έτοιμη να τα δώσει όλα για την τέχνη κι εκείνος έκανε μισές δουλειές... Ντροπή. Τα λεφτά μας πίσω.

@@ Κάποιο λένε ότι μετά από αυτό η Τζούλια "κάηκε" και πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνει. Μέγα λάθος. Ήδη είπαμε για την εκκρεμότητα με το πρωκτικό. Μετά υπάρχει και το λεσβιακό, υπάρχει η παρτούζα, υπάρχει το φετιχιστικό. Θέληση να υπάρχει...

@@ Update: μόλις το μάθαμε από έγκυρη πηγή. 25.000 πήρε η Τζούλια για το dvd. Τότε έχει δίκιο να στραβώνει. Μαλάκα την πιάσανε...