Ο πολιτικός οπαδισμός έχει ξεφύγει τελείως...

Την παραπάνω αφίσα την έφτιαξε η νεολαία ΠΑΣΟΚ των Ιωαννίνων. Κια πράγματι τα παιδιά έχουν δίκιο. Μία ιδέα δεν δολοφονείται γιατί οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες Τι ξέχασαν όμως; Ξέχασαν το 1985, όταν επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου έπεσε ένας ακόμα ανήλικος νεκρός από πυρά αστυνομικού στα Εξάρχεια.
Εμείς εδώ δεν δικάζουμε ούτε τους θύτες ούτε τα θύματα. Απλά σημειώνουμε πως ο καθένας θυμάται ότι τον συμφέρει με βάση τον πολιτικό οπαδισμό του.

Επιπλέον τι θέλουν να πουν τα παιδιά όταν ρίχνουν αυτό το σύνθημα σε μία φιγούρα σαν αυτή του V; Θέλουν να ξεκινήσουν βεντέτα;

Ένα άλλο μεγάλο φάουλ που κάνουν. Η μεριά του Γρηγοροόπουλου ισχυρίζεται πως το παιδί τυχαία πέρναγε από τα Εξάρχεια και πως δεν είχε καμία ανάμειξη με τα επεισόδια
Η στάση που κρατάνε οι της νεολαίας ΠΑΣΟΚ μιλώντας για κάποιον που έπεσε για μία ιδέα είναι σαν να επιβεβαιώνουν τον Κούγια που λέει ότι ήταν στα επεισόδια.

Αγαπητά παιδιά της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ξέρετε να πείτε τι πραγματικά συνέβη; Συμμετείχε ο Γρηγορόπουλος στα επεισόδια ή βρήκατε ένα ευκαιρο "ήρωα" για να βγάλετε μπροστά;

Και αν τελικά το διαστήριο κρίνει ότι ο νεαρός ήταν ταραξίας και πως οι ειδικοί φρουροί δθκαίως πυροβόλησαν γιατί ήταν σε άμυνα τότε μην διαμαρτυρηθείτε Γιατί εσείς οι ίδιοι καταδεικνύετε τον Γρηγορόπουλο ως αναρχικό.

Όλα αυτά τα λέμε φιλικά. Σκεφτείτε και μετά περάστε στην δράση. Καλή η επανάσταση και υπάρχουν χίλιοι δυό λόγοι για την οποία θα πρέπει να γίνει, αλλά να υπάρχει πραγματικός λόγος και όχι κατασκευασμένος.

Ο επαναστάτης χωρίς αιτία ήταν μια χαρά για σενάριο ταινίας. Στην ζωή όμως δεν σε σώζει ο σκηνοθέτης.