Το φάουλ της Τζούλιας που αποδεικνύει ότι οι ισχυρισμοί της είναι μούφα


Στο βίντεο που ακολουθεί ο Αλέξης Κούγιας παραδέχεται ότι είναι δικηγόρος της Αλεξανδράτου από τότε που άρχισαν τα ντράβαλα με τον Ψωμόπουλο. Και όσο για την υπόθεση της τσόντας λέει ότι ανέλαβε την ημέρα που κυκλοφόρησε το πολύκροτο dvd στα περίπτερα. Δείτε το βίντεο για επιβεβαίωση και ευθύς αμέσως θα σας εξηγήσουμε το μεγάλο φάουλ που προδίδει πως όλη η ιστορία περί "κλεμμένων προσωπικών στιγμών" βρομάει πάρα πολύ.



Έχουμε και λέμε λοιπόν. Αν τα πράγματα ήταν έτσι όπως ισχυρίζεται η Αλεξανδράτου τότε η πρώτη κίνηση που θα έπρεπε να κάνει ο δικηγόρος της θα ήταν να καταθέσει ασφαλιστηκά μέτρα ζητόντας την απόσυρση της κυκλοφορίας του dvd από τα περίπτερα. Κάτι τέτοιο όμως ποτέ δεν έγινε και ακόμα και τώρα η εν λόγο τσόντα κυκλοφορεί και διαφημίζεται κανονικότατα από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς μεταμεσονύχτια

Και καλά, η Τζούλια δεν ήξερε τα νομικά και πως μπορούσε να αποσύρει αμέσως το dvd από τα περίπτερα με ασφαλιστικά μέτρα. Ο Κούγιας όμως; Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ένας δικηγόρος αυτού του βεληνεκούς χειρίστηκε τόσο ερασιτεχνικά την υπόθεση.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με τις μηνύσεις σε Ίαν Σκοτ (τον οποίο στα κανάλια η Αλεξανδράτου παρουσίαζε ως τον φίλο της τον Γιώργο) και την Sirina αυτά όπως φαίνεται είναι για τα προσχήματα και για τον ντόρο. Ένα ντόρο που τώρα τον πληρώνουν με τον ΣΔΟΕ.

Άραγε για πόσο μλκ έχουν τον εισαγγελέα κάποιοι που χρησιμοποιούν τις αρχές για να προβάλλουν τις δουλειές τους;