Η παρουσιάστρια-βίζιτα προέκυψε μία μούφα Νααανα


Μία επώνυμη βίζιτα είναι... πουλήστερό θέμα. Πόσο μάλλον όταν είναι και παρουσιάστρια μεγάλου καναλιού. Βέβαια έχουμε συνηθίσει να αναγάγουν οι δημιογράφοι μοντέλα της σειράς "διάσημα" για να να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου. Αλλά από το "μεγαλοποιώ" ένα θέμα μέχρι "κατασκευάζω" υπάρχει τεράστια απόσταση. Και φαίνεται πως σε αυτή την λούμπα έπεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Ας δούμε τα πράγματα πιο αναλυτικά. Στην απογευματινή κουτσομπολίστικη εκπομπή που συμμετέχει η Νανά στο Αλτερ και παρουσιάζει η Βάσια Λόη έπαιζε από την αρχή ένα τρεϊλεράκι σχετικά με το θέμα που θα ακολουθούσε: την σύλληψη διάσημης παρουσιάστριας ενώς μεγάλου καναλιού για πορνεία.
Και όταν ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων η Νανά που υποτίθεται πως είχε το ρεπορτάζ δεν είπε όνομα, απλά "φωτογράφησε" την... "σηληφθείσα" και μάλιστα τόνισε πως δεν πέρασε καν αυτόφορο αφού έβαλε τα μεγάλα μέσα και την σκαπούλαρε.

Το θέμα πέρασε αμέσως και σε διάφορα blogs και το σούσουρο που ακολούθησε ήταν μεγάλο. Εν τέλει τα ίδια τα blogs που αναπαρήγαγαν τις πληροφορίες της Νανάς κατέβασαν τις σχετικές αναρτήσεις (πλην ορισμένων που είτε το ξέχασαν είτε πιστεύουν την δημοσιογράφο), με νέα post διέψευσαν τα πάντα και στόλησαν για τα καλά την Παλαιτσάκη και το ψεύτικο" όπως το χαρακτήρησαν, θέμα της.

Η αλήθεια είναι ότι οι μουφιές που παίζουν σε όλες αυτές τις εκπομπές μόνο λίγες δεν είναι. Η δε Παλαιτσάκη παρουσιάζει πολλά θέματα δήθεν αποκλειστικά που όμως είναι πληροφορίες που έχουν γραφτεί σε sites και blogs. Αυτή τη φορά όμως το θέμα ξεφεύγει και αν δεν μπορέσει να αποδείξει τα όσα είπε τότε βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη ξεφτίλα της καριέρας της.