Η Τζούλια, ο γάμος και ο Ντένις Ροντμαν

Συνεχώς στα media γίνεται λόγος για τον... γάμο της Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά το Πάσχα. Η αλήθεια είναι ότι από την ίδια και το περιβάλλον της έχουν διαρρεύσει πάρα πολλά ψέματα στα πλαίσια της τακτικής "ντόρος να γίνεται".
Σε ότι έχει να κάνει με τη φημολογία του γάμου, αυτή έσκασε λίγες μέρες μετά την δημοσίευση ενός θέματος του mediasoup σύμφωνα με το οποίο η Αλεξανδράτου θα έκανε μία φωτογράφιση για Θεσσαλονικιώτικο περιοδικό με περιβολή νύφης. Κάτι ανάλογο είχε κάνει πριν καιρό και στο Nitro, όπως βλέπετε και στην φωτό.
Νέο κολπάκι για να "παίξει" περισσότερο η επόμενη κίνηση της;

Όπως και να έχει εμείς θα σας διηγηθούμε μία ιστορία. Κάποιοι θα την γνωρίζεται αλλά πολύ πιθανό να την έχετε ξεχάσει.

Ήταν το 1997 όταν ο εκκεντρικός σταρ του NBA Ντένις Ρόντμαν είχε ανακοινώσει ότι θα παντρευόταν. Τότε είχε γίνει μεγάλος ντόρος και όλοι έψαχναν να βρουν την νύφη. Εκείνος δεν την αποκάλυπτε κι άφηνε να εννοηθεί ότι θα την έβλεπαν στο μυστήριο.
Και το μυστήριο λύθηκε όταν την ώρα που άπαντες περίμεναν να δουν στην σύντροφο της ζωής του, αντίκρισαν τον Ροντμαν ντυμένο με νυφικό!
Όλο αυτό ήταν ένα κόλπο για να προμοτάρει την βιογραφία του. Έτσι, ντυμένος νυφούλα πήγε σε μεγάλο βιβλιοπωλείο, κάθισε σε ένα γραφειάκι και άρχισε να υπογράφει αφιερώσεις στα βιβλία του!
Το σκηνικό ήταν τόσο καλοστημένο, πρωτότυπο και έξυπνο που όχι μόνο δεν γύρισε κανείς να πει ότι κορόιδεψε τον κόσμο αλλά αντιθέτως άρεσε.

Δείτε τον Ντένις ντυμένο νύφη.
Γιατί είμαστε πολύ σίγουροι πως κάποιοι ετοιμάζουν ανάλογες (αλλά πολύ πιο b class) στιγμές;