Από 19 Μαρτίου ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio!


Από την Παρασκευή 19 Μαρτίου, ο Πάνος Κιάμος θα εμφανίζεται στο ανακαινισμένο Posidonio πανέτοιμος να χαρίσει μοναδικές βραδιές, γεμάτες κέφι έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει!

Το καινούριο CD του Πάνου Κιάμου με τίτλο « Θα ζήσω για μένα» από την Universal music, θα κυκλοφορήσει την παραμονή της πρεμιέρας στο Posidonio, την Πέμπτη 18 Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα – εκτός Αττικής- με το εβδομαδιαίο περιοδικό « 7 μέρες TV». Στην Αθήνα, θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 19 Μαρτίου, την ίδια μέρα που αρχίζει τις εμφανίσεις του ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio!

Η νέα του δισκογραφική δουλειά, περιλαμβάνει 16 τραγούδια ερμηνευμένα με την χαρακτηριστική άνεση του Πάνου Κιάμου που στοχεύει στο συναίσθημα, την κίνηση, την ζωή. Σε αυτήν την δισκογραφική δουλειά συνεργάζονται αξιόλογοι στιχουργοί και συνθέτες ( Αργύρης Αράπης, Ναταλία Γερμανού, Βασίλης Γαβριηλίδης, Θάνος Παπανικολάου, Χριστόδουλος Σιγανός, Valentino…). Ήδη το κομμάτι «σφύριξακι έληξες» έχει βρεθεί στην κορυφή του music control των ραδιοφωνικών παραγωγών ακολουθώντας την πορεία των επιτυχιών του Κιάμου, «Χαρτορίχτρα», «Απόψε φόρα τα καλά σου», «Ως τον ουρανό»….

Στο πλευρό του καταξιωμένου καλλιτέχνη , Πάνου Κιάμου στις εμφανίσεις του στο Posidonio Θα βρίσκονται οι Vegas και νέοι , ταλαντούχοι και ξεχωριστοί τραγουδιστές.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο Θεόφιλος Αναστασιάδης.

Από την Παρασκευή 19 Μαρτίου η καρδιά της διασκέδασης χτυπά στην παραλιακή, στο Posidonio με πρωταγωνιστή τον Πάνο Κιάμο!