Χωρισμοί και επανασυνδέσεις



@@ Και κλάααμα η Μενεγάκη. Όχι βρε για το διαζύγιο (αφού οι δημοσιογράφοι του κουμπάρου της μας έχουν ενημερώσει ότι από το καλοκαίρι είχε αρχίσει το τέλος του γάμου). Για τα νούμερα τηλεθέασης. Η νέα εβδομάδα την βρήκε πάλι στην δεύτερη θέση. Ότι είχε να πουλήσει ο χωρισμός το πούλησε. Τώρα πια μόνο καμιά Άνδρος μπορεί να σώσει την κατάσταση.

@@ Ελένη στην θέση της Ελένης η Δήμητρα. Αλλά στο πιο… θύμα. Η Ρουμπέση βαρέθηκε να αφήνει τον Μικρούτσικο να κάνει… διαλόγους με τον εαυτό του και τα είπε χύμα. Φρόντισε να μάθει όλος ο κόσμος ότι είδε με τα μάτια της τον Ανδρέα να της τα φορά με άλλη (τουλάχιστον είναι πιστός στο φύλο…) μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Κι εκείνος τι έκανε; Της είπε ουσιαστικά την λατρεμένη φράση «Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις».

@@ Αρκετά με τους χωρισμούς. Πάμε στις επανασυνδέσεις. Η Τζούλια τα ξανάφτιαξε με τον Ψωμόπουλο. Όχι, δεν θα γράψω τι έγινε. Άλλωστε συνέχεια χωρίζουν, βρίζονται και μετά ξαναπλακώνονται (οριζοντίως). Βαρετοί κατάντησαν.

@@ Α, διαβάζω στο Bouru Bouru ότι τα ξαναβρήκαν ο Δημητρίου με την Τρούπη (ή το αντίστροφο). Πήγαν μάλιστα και διασκέδασαν στον Ανέστη Μαντά. Ναι, ναι, αυτό είναι το ζευγάρι πρότυπο για την Τζούλια Αλεξανδράτου.

@@ Πολύ γκομενικό έχει αυτή η εβδομάδα. Αλλά αγχώνομαι. Ζει η Βατίδου; Η γυναίκα που αρέσκεται στο να εκσφενδονίζει τακούνια ή πανέρια δεν απασχόλησε τα media αυτές τις μέρες…